MelekEzgi havvatolga kızımda emzirme danışmanımın önerisiyle medela calma biberon kullandım. Emzik de bibs. Biberonu yine aynısından kullanıcam ama emzik vermeyi düşünmüyorum bu sefer ☺️
Aynurgurkaynak mutlugebeee lansiroh yavaş akış mı aldınız acaba ? Biz orta akış aldık yavas akışta almamız gerekli mi acaba
Bir_tospik_beklerken AnayimBenAna_ bende biberon avent cam aldım ama emzik henüz almadım bibs kauçuk en iyisi gibi ama bebeğim tutarsa alcam o yüzden oioi alıştırma emdiği düşünüyorum bir de ayda bir emzik yenilemek gerekiyormuş baya maliyetliler bebekler maşallah 😄😄
AnayimBenAna_ Bir_tospik_beklerken ayda bir olduğunu bilmiyodum bak :) bide bibs emzik çok yakışıyor bebişlere bayılıyorum rengarenk :)
Aseltos9 Bir_tospik_beklerken bibsin plastik uçlularıda çıktı kauçuk gibi sürekli değiştirmeniz gerekmiyor ☺️
Bir_tospik_beklerken AnayimBenAna_ bende bayılıyorum görüntüsüne ve bi doktor tanıdığımızda bibs kauçuk önerdi ama ayda bir değişiyor işte 🙄 ayda 60 TL de oraya 😅😄😄 daha sonra babasının ocağına incir ağacı
Mmeelliikkee Bir_tospik_beklerken bende avent ultra air aldım bibste aynı şeyi düşündüm de az önce steril ederken notlarını okuyordum ayda bir değiştirilmesi önerilir yazıyor onda da 😁
Talhr Bir_tospik_beklerken ayy oğlum 7 yaşında ayda 1 emzik ne ki civile gittikçe kaucuk uclu emzik alıyodum bakalım bunda nasıl olcak ama 1 tane yetmiyo emerse
Bir_tospik_beklerken Aseltos9 Talhr yaa bu emzik işi çok sıkıntı vermesem parmağını emer 😅 versem cüzdanım rahat değil 😄 tüm emziklerde yazıyor aslında kullanım süresi 4-6 hafta diye ama bakalım ne yapıcaz
mutlugebeee Aynurgurkaynak bende orta akış almıştım bilmiyordum yavaş akış kullanılıyormuş ilk doğduğunda sadece, sonra bir tanede yavaş akışlı aldım🙏🏼 İsterseniz sadece emziğinide alabilirsiniz yeni biberon almak yerine
Aynurgurkaynak mutlugebeee biberon almak daha mantıklı geliyor. Emzik fiyatı da hemen hemen aynı çünkü. Bizde alacağız ama ikilemdeydik