Tugceyunus Kızlar 37 haftalık hamileyim sancım var sabahtan beri ne yapmalıyım doktora gidim mi sizce bilgi verirmisin iz?? 😥😥
Tugceyunus delettdmom66 teşekkür ederim bilginiz için gittim doktora nstye bağladılar ama sancım falan çıkmadı açıklıkta yok yatışını yapalım sancını kontrol ederiz dediler ben kabul etmedim😶😶
FilizSylemez Tugceyunus iyi ki kabul etmemişsin beni 4 gün yatırdılar doğum yapmadım 2 gündür ewdeyim😤Anamı ağlattılar resmen paso şeker tansiyon nabza baktılar durmadan serum taktılar sürekli wajinal muayene de cabası 😡😡😡
Tugceyunus delettdmom66 sağol canım sancım şu an tekrar geldi ama bilmiyorum doğum sancısımı yoksa başka bişey mi hayırlısı artık bakalım bu gece uyutucakmı beni 😞😞 dua edin kızlar bana
FilizSylemez Bilmiyorum ama yalancı sancı olabilir. Sancılar arasında zaman tut zaman gittikçe kısalıp ağrıların gittikçe artarsa kanaman ya da suyun gelirse o zaman doktora gidersin. Sancılarının arası 5 dakikaya düşünce git erkenden gitme sakın ewde çek ağrını
Tugceyunus FilizSylemez sancım biraz geçiyo rahatlıyorum ama sonra yine başlıyor bugün mesela sabahtan akşama kadar sancım vardı ama şu anda geçti noluyo bende anlayamadım yani😖😖 bir an önce doğurup kurtulsaydım hayırlısıyla