mirayim_00 Kızlar ikizlerim olucak o yüzden uygun fiyatlı ama kullanıp memnun kaldığınız Bebek bezi tavsiyelerinizi bekliyorum tabiki her bez her bebeğe iyi gelmiyor deneyip görücez ama yine de aklımda olsun en azından biri olmazsa diğerini denerim
metehaninannesiii mirayim_00 ben sleepy bio natural aldım canim 32 li olarak denemek için cok sukur memnun kaldim bununla devam edicem
Dbe24 mirayim_00 Sleepy natural 👍🏻 kzıım doğduğundan beri kullanıyorum hiç pişik yapmadı kokuda yapmıyor mok memnunum
Dandini80 mirayim_00 baby me e bebeğin markası ve her zman 2. Sinde %30 indirim oluyor 5 numaraya kadar kullandım kızımda simdi 2. Bebis geliyor yine döndük 1 numaradan almaya her almaya 2 paket alıyorum indirimli olduğu için içinde çöp poşeti de çıkıyor genelde …
Mom726272 mirayim_00 sleepy alacaktım fiyatı görünce baby turco yu denemek için aldım fiyatı çoğuna göre uygundu umarım memnun kalırız
Duckface mirayim_00 Baya bir araştırdım kullanmadığım kalmadı hem uygun hem kaliteli bebem natural ama şimdiden stok yapmayin ihtiyaca göre belirlersiniz 🤗