Pinar2253 Gebelikte gece kaşıntısı yaşayanlar varmı ben 2 gündür gece uyuyamıyorum ayaklarım kollarım fena kaşınıyor koleztas olmadım onu biliyorum ama başlangıç olabilirmi yaşayan oldumu
Sevinc92 Pinar2253 kesinlikle cildiyeye git verdiği kremler hemen geçiriyor bir daha olmuyor bende yaşadım her yerimde yara çıktı sen fazla beklemeden git
Eda-5807 Pinar2253 bende öyleyım ya heryerım kaşınıyor karnımdakı çatların olduğu yer çok kaşınıyor kaşımaktan yara yaptım su toplamış küçük küçük kasımadan duramıyorum
Begonvill Pinar2253 bende yaşadım 1 haftaya yakın sürdü sanki milyonlarca karınca üzerimde yürüyüp ısırıyor gibiydi😂😂 limon kolonyasıyla uyuyordum sonra geçti gitti
Somerkadir4 Pinar2253 merhaba cnm koleztaz olmadım derken doktorla konuşup kan tahlili yaptırdın mı çünkü ben ilk bebeğimde dediğim gibi gece kasintilari ile başladı ve karaciğer enzimleri yükseldi zor günler geçirdim bence gitmediysen doktora git derim
Pinar2253 Eda-5807 benim karında çatlak olmadı dahalık ayaklarım kaşınıyo özellikle baldır kısımları:(
Pinar2253 Somerkadir4 kan tahlillerinde iyi gözüküyor diye bekle dediler ama 2 gündür uyutmuyor artık
Hilalkhrmn417 Pinar2253 bende yaşadım hamileliğimin başlarında soğuk suyla durulanip Bepanthol sensidaly kullandım hep iyileşti kendiliğinden..
Pinar2253 Hilalkhrmn417 evet bende aldım dün sürdüm çok teşekkür ederim çok rahat ettim sanırım hamilelikte cilt kuruluğuda kaşıntı yapıyormuş bepanthol kullanıp geçince öle düşündüm ☺️
Hilalkhrmn417 Pinar2253 inşallah canım kaşıntı suresi 4 haftalıktan sonra oldu bende genelde göğüs Göbek kaşıntisiydi oldukça rahatım şuan 10+3 olduk herhangi bir kaşıntı yasamadim
Pinar2253 Eda-5807 ben ikiz hamileliğim var karnım hiç çatlamadı maşallah diyeyim☺️ Şuan 26+6 haftalık sadece ayak baldırlarımda kaşıntı var dün bir arkadaşımı burda bepantholden bahsetti onu kullandım gece rahat yattım
Hilalkhrmn417 Pinar2253 olabilir mümkünse.her duştan sonra vücudunuza.komple sürün yumuşacık.oluyor Bepanthol sensidaily gerçekten çok güzel her duştan sonra mutlaka kullanırım
Lila_- Pinar2253 bende aynı senin gibiyim canım kolestazdan şüphelendi doktor kolestaz çıkmadı alerjik olduğunu söyledi kadın doğumcu ilaç verdi şuan biraz daha iyiyim göğüs uçlarıma kadar kaşınıyorum ☹️☹️
Pinar2253 Lila_- kolestaz çıkmaması iyi bişide kaşınmak kötüymüş şükür nemlendirici işe yaradı bendede