Powergirls Kızlar bugün ignenin 6.günü temizlik yapayım derken kendimi çok zorladım sanirim karnıma ağrılar giriyor iğne batar gibi aranızda böyle durum da karşılaşan var mı?
h61 Powergirls benim de 12 eylülde yumurtlama oldu değerlendirdim 13 eylülde çatladı 12 eylülden beri sağ kaşığımda ağrı ve doluluk hissi var göğüslerim de acıyor bu kadar erken belli olur mu merak ediyorum
Powergirls h61 inşallah 🤲 kac aydır evlisin canim ne zamandır deniyorsunuz? Biz 13 aydır deniyoruz olmadi hala tedavi de görüyorum 2 aydir yok yine 😑
h61 Powergirls 4 senedir evliyim 4 senedir deniyoruz ama olmuyor 😢 valla neden bilmiyorum ama bu konuşma beni çok etkiledi ağlıyorum gerçekten dokunsan ağlarım derler ya dokunmak yetti galiba 😅
Powergirls h61 aynı ben 😑😑 hsg cekildin mi sorun varsa çıkıyor . Benim doğuştan tek tupum var bide polip var ondan olmuyor 😔
Powergirls h61 benim eşimde de hareket yavaş spermin doktor 6 ay içinde olmazsa aşılama deneyin dedi 😔 poslu olup hamile kalan çok kişi var caksir kökü suyunu dene istersen bende fayda etmedi esimle birlikte kullandık sperm kalitesini sayısını artıyor ☺