Belizmoms mor_menekse1 evet kanama lekelenme olmadığı sürece o tür ağrılar normal sayılıyor çok şiddetli olmadığı sürece
fidano mor_menekse1 13. haftadayım ve bulantı, baş ağrısı, halsizlik geçmedi hala… birde burnum hep tıkalı hamile olduğumu öğrendiğimden beri geçmedi iki ayı geçti. aynı sorunu yaşayan varmı?
Sdmrll mor_menekse1 14. Haftadan selam bulantılarım bitmedi devam ediyor bi gün azalıyor bitti oh diyorum akşamına çıkarıyorum Allah yardımcımız olsun
fidano Durununannesi46 aynen herkes zaten koronadan korkuyor bide durmadan hastamısın diye soruyorlar… ne yapsam bilemedim
Kamusbuglem Zeytin20 benım ilk kzıımda doktor bize bu cinsel organı diyr gösterdi eşimle ikimiz aynı anda aa kız diye bağırmıstık evet ama tam net değil suan dedi biraz buyumesi lazım dddi hiç değişmedi şimdiki doktorum bu konuda hiç bilgi vermiyor siz istanbuldamısınız acaba hangi doktora gidiyosunuz
Zeytin20 Kamusbuglem cinsel organ 16. Haftada oluşuyor. Net cinsiyet aslında o zaman belli oluyor. Doktorumuz erkeklerin açısı geniş kızların daha dar ve kısa diye anlatmıştı oğlumda. Ordan biliyormuş ve hiç yanılmadı tüm gebelere söylüyor. Konya’da doktorum 🤗
mom8327 Kamusbuglem ikili testte söylüyorlar canım genelde aletleri iyiyse daha kesin konuşuyorlar benim yüksek ihtimal erkek dedi geçen hafta 15.haftamda da kesinleşti
bet-123 Sdmrll valla Allah yardımcımız olsun ya ne kadar zormuş. Diyorum milletin nasil bu kadar iyi geçiyor.
kayramm10 Merhaba kızlar bende 12+2 haftalık gebeyim varmı benimle aynı günde olan , ve cinsiyet bellimi sizlerde 😊
Aycan051415 mor_menekse1 14 olduk arada ağrım oluyo ama normalmiş eğer kokulu sarı yesil akjntj yoksa bu ağrı olurmus
Liyaaaaam mor_menekse1 12+1 olduk bel ağrısı halsizlik var iştahım kapalı birde hazımsızlık var yinede rahat geçirdiğimi düşünüyorum miğde bulantısı olmasın yeter benim için 🤷🏻♀️🤦🏻♀️