Miray_alparslan Kızlar merhaba 27haftalık hamilym göğüsün etrafı karardı dogumdAn sonra gecermi başına gelen oldumu🤦🏼♀️🙏🏻
Aleynaarslan Miray_alparslan onlar normal diye biliyorum kuzum sonradan da kaldığını biliyorum annemin hala öyle benimde karardı neden dert ediyorsun ki 🤷♀️
nzngk Miray_alparslan bende 35 haftalık gebeyim bende de oldu maalesef. Hatta dağıldı uc kısımların dısına da nokta nokta 🤷🏻♀️ Gecer ins kararması.
Damladuaa Miray_alparslan benimde çok aşırı derecede kararma oldu doğumdan sonra geciyomuş eski halinee💕💕🐣
Busraa11 Miray_alparslan keske sadece gögüs etrafm kararsaydi koltukalti bikini boyun 😔 insallah acilir dogumdan snra
Miray_alparslan Aleynaarslan yok cnm dert deglde ilk gebeligm oldugu icin normalmi deglmi bilmiyormki
Aleynaarslan Miray_alparslan normal kuzum 😊 benimse aynı hatta ucu soyuluyor acıyor bu ara göğüsüme dokununca da ağrıyor
Esma5825 nzngk o noktalar kabarık mı acaba ben geçen gün farkettim de kararma dışında o koyu kısımda ufak kabarık şeklinde olmuş sivilce gibi ama değil
ElifKarata Miray_alparslan aynen canm benmde öyle uçları karardı koyulastı yanlara doğruda aralıklı Aralıklı kahve lekeler oluştu :) halam görünce dediki erkek bebek te oluyor böyle hadi ordan dedim benimki kız 😂😍😍😘
ElifKarata Miray_alparslan valla canm benm kızım çok geç gösterdi başta inanırdım ama detaylı ultrasonda da kız denildi artk yanılma olmaz herhalde şoka girmek istemem 😊🤗🤗😘
EsinYazcolu Her gece zeytinyağ ile saf vazelini karıştırıp sürün kızlar o biraz rahatlatıyor yumuşak tutuyor kabuk atmasını falan önler ve çatlaklarıda önlüyor kullanabilirsiniz bütün vücudunuza, eczaneden saf vazelinin yarım kilosunu 20 lira aldım ben zeytin yapı ile her duştan sonra ve gece yatmadan ovuyorum masj yapıyorum vucüduma
Miray_alparslan EsinYazcolu zeytn yagını kullndm bi defa oda gecenlerde yine duymuştm sürüp acıkta bekletiyomsn yoksa kapatıyomsn hemen🙈