Hilgl Lütfen dikkatli yorum yazın incitilmek için değil bunalımımı paylaşmak için yazıyorum... anne olamayan ya da evladını kaybesen anneler ayrıca hassas olup yaşadığım durumu şımarıklık olarak değerlendirebilir ki inanın öyle değil:( ben çok isteyerek hamile kaldım hep şükrediyorum ve evladımı çok seviyorum bu detayları belirteyim önceden. Açıkcası çok rahat bir hamilelik geçiriyorum eşim aşırı aşırı ilgili ama ben zaman zaman hamile olmaktan nefret ediyorum(bebeğimden değil) kendimi çok çirkin çok şişman hapsedilmiş hissediyorum bedenim benim değil sanki rahat yürüyemiyorum rahat oturamıyorum rahat uyuyamıyorum hiç uzaktan gördüğüm gibi sevimli bir dönem değilmiş:( çocuğum dışarda olsun karnımda değil istiyorum :(( çok mutsuz oluyorum bazen gerçekten hamileliği hiç ama hiç sevemedim var mı böyle hisseden ben miyim sadece:( bu çocuğu haketmiyor muyum iyi bir anne olamayacak mıyım :(( ağlıyorum
SedanurAydnAta Hilgl Canım 1 2 saat önce aynı şeyi bende yaşadım. Oturdum ağladım 22 haftalık hamileyim 4 kilo verdim daha bu ay 1 kilo almışım ama yinede aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum eski kıyafetlerimin bazıları olmuyor çok üzülüyorum ama sonradan eşyalarına beşiğine bakıp kızıyorum kendime 😞 Bir evlat canlı getiriyoruz dünyaya aynı bedende 2 kalp 💙 Allahım çok şükür bu duyguyu bize yaşattı yıllarca arayanlarda var malesef 😞 Ben öyle ağlayıp üzülünce eşim hemen destek oldu sarıldı oğluşunu sevdi bi kaç güzel söz cümle derken geçti gitti 😊 Hormonlardan hep bunlar sıkma canını kilo gelip geçici evlatlarımız sağolsun 👼🏻💙
Merveozcelikcckl Hilgl ee annelerimiz dokuz ay karnımda taşıdım diye boşa demiyorlarmış merak etme canım bazen bende de aynı düşünce oluyor dua et bol bol sıkıntın gider
tgcaty Hilgl belki bu zmnları özledigin sn bile olur susn hormonlardan dsunuyorda olablirsin kucagına alınca hersey unutulacak ztn :)
Nefesim74 Hilgl hepimiz aynı durumdayiz canm ben ilk evladimi kaybettim 4 yıl uğraştım çok şükür rabbim yeniden nasip etti ne tedaviler ilaçlar hastaneler suan 28 haftalık olduk çok şükür 15 kilo aldım ayaklarım vücudumu taşımıyor artık nerdeyse oturduğum yerden kalkamicam uykusuzluk agrilqr erken dogum riski heosi var ama bu gunume binlerce kez sukurler olsun katlanıyorum sabrediyorum bende senin gibi karnimda değil kucağımda olsun diyorum biraz daha sabır sağ salim kucaklarimiza alalım insallah bu günleri elbet unuturuz
Nurevrenli Kolay değil canım Bütün vücudun değişime uyum sağlıyor yavas yavas eskisi gibi olamıyosn illaki, hormonlarının etkisi bu tamamen 😊 geçecek o minicik elleri öpüp kokladığında iyi ki diyeceksin 😊 benim en büyük zevkim içimde kıpır kıpır edişi sağ salim gelsinler İnşaAllah, çok sıkıntı yapıp bebeğini strese sokmamaya çalış 😊 bi kadına en çok yakışan şey hamilelik 🤰🏻 💗
Hilgl Nurevrenli ahh o tekmeleri olmasa dayanamayacağım bana en büyük güç veren kısım... çok teşekkürler nazik yorumunuz için güç verdi bana
Minikmucizemmm Hilgl Canım bunda yadırganacak birşey Yok ki İnan şeyleri bende hissediyorum 37+2 olduk Kendimi şişman çirkin hissediyorum eşimin yanına yakışmadığımı düşünüyorum vs. Umarım geçer bir an önce bu durum 😏
SerapTadelenTtnc Hilgl bence böyle düşünme canım hamilelikten dolayı böyle hissediyorsun hamilelik çok sor hele bu sıcaklarda İnan bende kucağımda olsun arrık diyorum bazen vücudum dayanamıyor üstelik 3 yaşında bi kızım daha var geçiyor öyle böyle olumsuz düşünme kendini üzme şu an hassas bi süreçte olduğun için böyle hissediyosun
asli_han Hilgl kesinlikle yalnız değilsin ben çok daha ciddisini yaşadım. İnsan çevrede diğer hamileleri görünce kendini eksik hissediyor, vicdan azabı çekiyor, Allah'ın gücüne gidecek diye korkuyor... Tamamen hormonal diyebilirim merak etme :)
Hilgl asli_han kesinlikle aynı duygular ... en kötüsü vicdan azabının da eklenmesi. Allah yardımcımız olsun
OlgaArslan Hilgl bu zamanlarını özleyeceğin günler de gelir emin ol. Ben 54 kg hamile kaldım 82 kg doğuma girdim şuan kızım 6 aylık olacak ve ben 70 kiloyum kendime kıyafet uyduramıyorum penguen gibi yürüyosun diyo eşim ama Miray’ım için herşey değer diyorum. Onun bi gülüşü düyamı değiştiriyo bi ağlaması dünyamı yıkıyo. Hormonlar boyle bişey bi gelir bi gider emin ol hamileyken en güzelisin bunu unutma ☺️🤗😘
Deletedmom0067 Hilgl bende oyleyim vucudmdaki catlaklara bakiyorum surekli cok cirkinim diyorum ama bunlari derken asla bebegim hakkinda kotu dusunmuyorum
Nananusha Hilgl canim inan anliyorum seni ama onun tekmesini yediginde kendine geliyosun😁 ya hergun kendime guvenim azaliyo artan kilolalar cirkinlesen catlayan vicut dokulen saclar. lazere gidemeyen beden tuylerinden kurtulmanin yollarini arayan ben. ama sayili gunler cabuk gecer . Allah bizi secmis ve Anne olmayi nasip ediyo. herseye degmezmi?
Sultan42 Hilgl hepsi geçicek yavrunu kucagına aldığında hepsini unutacaksın ve özleyeceksin hamileliğini İnan bana bunlar geçici sebepler hormonlarımız saolsun kendini üzme bebeğini de stres yapma kilolarınıda verirsin yine eskisi Halinede dönersin hiç merak etme bu düşünceler senin kötü bi anne olacağın anlamına gelmez ki kötü anne de yoktur zaten kim yavrusuna kendi canından bir cana kıyabilir ki kendini bu şekilde doldurma sabret İnan ki özleyeceksin bu günlerini
[silindi] Hilgl valla bende aynaya bakıp çatlaklarımı görünce ağlamak istiyorum o incecik belimden eser yok ama bazen de şirin buluyorum göbüşümü tekme attıkça bambaşka hissediyorum 😂😍 sanırım aynaya bakmamamız gerek😂 ama gerçekten dışardan bakıldığı gibi değil gerçekten zor ve stresli bir süreç bende bebeğimin dışarda olmasını tercih ederim ama düzen böyle içerde olmadan dışarı çıkamıyor 😂 bu hissettikleriniz tamamen hamilelik psikolojisi ama yapacak birşey yok bir mucize taşıyoruz ve her güzel şeyin bir bedeli vardır vücudumuz da bozulacak haliyle annelik kolay değil ☺️Hepimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi😍 bebeklerimiz için değer ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
MerveMustafaKaraku Hilgl canım mutasyona uğruyoruz resmen. Allahın bize verdiği bi mucize bu. Hepsi gelip geçecek merak etme Rabbim başka dert vermesin inşallah