cennetomrummm21 Kızlar Tetanoz Aşısı Kaçıncı Haftada Yapılıyor Bilqisi Olan Var Mi .? Ben 20+3 Haftalık Hamileyim Aşı Olmadım Çok Mu Geç Kaldım 🙏
SF06 cennetomrummm21 ilk dozumu dün oldum kolumun MasaAllah i var 500 kg oldu benim gibi hisseden var mi?¿
cennetomrummm21 Ayseee4238 Anladım Cnm İnternette 12. Haftadan Sonra Yapılıyor Yazıyordu Bende Geç Kaldım Sandım Teşekkür Ederim 🤗
incisu cennetomrummm21 E tamam 12.haftadan önce yapılmıyormuş demek ki sonrasın da ki haftalarda yapılıyor 😀
MerveNur- cennetomrummm21 19un sonunda gittim doktor tam 20 ol öyle gel dedi 20+6da oldum yani geç değil tam zamankı😊
Ozgegndgn cennetomrummm21 ben 28 haftamda olucam önceliği kovit aşısına verdiğimiz için tetanoz ileri atıldı Dr doğuma kadar tek doz olsam bile yeterli olacağını söyledi.
cennetomrummm21 Ozgegndgn Anladım Cnm Ben Covid Aşısı Olmayacam Oo Yüzden Yarın Tetanoz Aşısı Yapmayı Düşünüyorum Teşekkürler 🥰🤗
ikizleri_beklerken34 Beni sağlık ocağı 21. Haftada çağırdı ama onlar iki doz aşı olmasın demişti. Doktoruma sordum tarihi fark etmez tek doz yapman yeterli dedi. Tek doz tetonoz aşısı olanlar var mı aranızda? Kafam karıştı şimdi