Gurbet6 Ciğer geliştirici iğne sonrası bebek hareketlerinde yavaşlama olan bu durumu yaşayan anne adayları oldu mu durum sonra düzel di mi
bykarakan Gurbet6 doktor bana söylemişti ama bebeğim zaten hareketsizdi bizfe tam tersi biraz hareketlenmişti
Sudeeee Gurbet6 benimde hareketleri cok azalmıştı canım korkma 2 gün kendinde değildi bebek resmen vurmuyordu sonradan kendine geldi kurban olduğum . Hatta benim yüzüm felan kırmızı benekler olmuştu kabarmıştı
Merveelisa ebru23 Gelisim geriliği var her hafta kontrol artk dedi ama acaba gerilik olunca yapıyorlar mı sanki bikac kişide duymustum
ebru23 Merveelisa benimkindede var 3 haftayi gecince yapiyorlar genelde bendede 3 hafya vardi karinda gerilik sonra 2 hafta cikti bi haftaa sonra 1 haffa cikri 20 sinde yine gidicem bakalim ne dicek
Aylinak1n Gurbet6 bende oldu 3 gün önce vuruldum ertesi gününe çok yavaşladı hareketi hatta korkup nstye gittim ama çok şükür iyiydi sevdiği şeyleri yedim bi sonraki günün akşamına toparladı yine canım çok şükür yine eski hareketliliğinde
Gurbet6 Pazar günü kanamam oldu erken doğum olabilir diye önlem amaçlı yapıldı pazar ve pazartesi oldum Ama panikledim biraz
GulcanDongel 24 hafta da rahim ağzı kısalığı oldu yatış yapıldı o gün ve gece bana da vurdular. Hiç yavaşlama olmadı aksine daha hareketlendi. Ertesi gün de serklaj oldum devamlı hareket içindeydi.