Aysencanbay9595 31 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüme gittim doktor bebeğim 1.7oo kg ama doktor kan akımının yavaş oldugunu soyledi ve araştırma Hastanesi’ne gitmem gerektigini gözetim altında kalmasını istiyor Bu durumu yaşayan var mı korku içindeyim
Denize Aysencanbay9595 bence başka bir doktora daha görünün ve aynı sorunu yaşamış başka biri var mı araştırın Allah yardımcınız olsun
Denize Aysencanbay9595 farklı doktorlara gitmek zorunda kaldım 24 haftam da hem kilo hem de hafta farkı oldu siz baktırın kan akışında sorun var mı yok mu içiniz rahat etsin psikolojide çok önemli İnşaAllah ciddi bir şey yoktur
Aysencanbay9595 Denize geçen hafta ozeldeki doktoruma gittim 125o grmdi 1 hafta sonra tekrar geldim başka doktora kilosu fazlasti 17oo oldu akim yavassa Kilo az alması lazm
Aysencanbay9595 Denize inan ki bilmiyorum salı günü arastirma Hastanesi’nde randevum var kadın doğumda oraya yonlendirdi bilmiyorum kafamda çok karışık açıkçası özele gittim 8 boyunca sorun yoktu dün devlete gittim sıkıntı var dedi