Mevludedamgaci 11+5 ten selamlar , bugün doktoruma cinsiyet hakkında tahmininiz varmı diye sordum 🙈 Veee kıza benziyor ama 16. haftada kesinleşir dedi .basta kız deyip sonradan erkek diyen oldu mu varmı cinsiyet konusunda değişiklik yaşayanlar
Minikkuzular Mevludedamgaci hafta tahmin için çok erken burda 20 haftalık doğuma gidecek cinsiyette yanılma olduğunu okuyoruz ben de yenildim kızımda erkek dedi 16 haftasında kız olduğunu söyledi şuan ikinciye gebeyim aynı doktorum tahmin istemedim 2 hafta sonra net öğrenirim diye güvenemedim cunki
Canselyaren Mevludedamgaci 12 haftada bnada kız gini dedi ama bn çok kaptırmadım kndimi değişecek gibime geliyor
Merve_KOPUK Mevludedamgaci bana kendi doktorum kiza benziyo dedi ertesi gün ikili taramaya girdim %75 erkek dediler 😂 20.haftaya giriyorum ama hala net degil cuma günü randevum var insallah öğrenebilirim 😊
Mevludedamgaci Minikkuzular benim ilk gebeliğin doktorum da baya işinde tecrübeli ama bilmiyorum tabi 16. Haftayı bekleyeceği bakalim hayirlisi
3prensessannesii Mevludedamgaci bana 15 haftaya kadar erkek dendi 18de kız dendi 20li haftalar bekle bence canım net beli olur o zaman