Arkadaşlar merhaba öncelikle bugünleri gördüm şükürler olsun diyerek cümlelerime başlamak istiyorum . Bunu buraya yazıyorum ki her okuduğumda mucizemin doğumuna şahitlik etmek arkadaşlar en en başımdan beri çok zor bir gebelik süreci geçirdim bulantı kusmalarım o kadar fazlaydı ki çok su içememekten yemek yiyemekten böbrekler de enfeksiyon gelişti . Bu süreç 6. Ayıma kadar sürdü hiç bir zaman normal Halime gelemedim bebek hep makat gelişti hep zor günler geçirdim . Kaburga ağrıları bel ağrıları Ta ki 7. Ayıma gelene kadar bu seferde idrar da protein pozitif çıkmaya başladı 24 saatlik idrarlarım da hep idrar pozitif cıkmaya başladı 8. Ayıma zorla geldim ondada lütfen ama lütfen hafife almayın baş ağrısı ile başladı bulantı kusmalar enseden yayılan ateş ağrı en son bulanık görmeler tansiyon yükselmeleri olunca doktorum acil olarak almamız gerektiğini söyledi bu günüme şükür diyorum ama lohusalık ile beraber her gün ağlıyorum ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum şükürler olsun bu ayıma kadar geldim inanın o kadar zordu ki herşey bazen bakıyorum herkes normal doğum sezeryan doğum onu tartışıyor ya bırakın bebeğinizin sağlığı iyi olsun da hiç önemli değil bu şımarıklık olarak görüyorum böyle yapanları . Şu satırları dahi ağlayarak yazıyorum sezeryandan dolayı daha çok kendime gelemedim emziremiyorum kucağıma dahi alamıyorum geçecek bu günler biliyorum . Bu belirtileri olanlar nolur hafife almasın .