merhaba sonunda doğurdum bende hikayemi anlatayım :)
40+0 da hala hiç bir açılmam sancım vs olmadıgı için doktorum son 1 hafta bekleriz 2 günde bir gel bakalım diyerek ama ogünde alttan muayene ile zar sıyırma işlemi yaparak rahmi uyardı 🌺
sonrasında ertesi gün aksam üstü 7 gibi hafif bi kanamam oldu çokk hafif bir adet agrısı gibi agrıyla
Eşimi aradım gel dedim bi hastaneye gidelim. 2 cm acılma varmış eve git sancın cogalınca gel doğum başlamış dedi nöbetçi doktor oda bi kere daha uyardı🙃
çıktık arkadaslarımızla yemek yiyip kahve içmeye gittik belli belirsiz cook arad hafif bi agrı oluyordu 12 de eve döndük 😅
12 den sonra hafif hafif hissedilmeye basladı agrılar ama gayet hafif banyoyu ovdum dusa girdim makyaj yaptım sacımı fönledim falan bu arada sancılarım 2-3 dk ya düşmüştü artık gidelim hastaneye dedik 🎈 hastaneye gittiğimizde 5 cm acılma varmıs yatısımın yapılması için covid testi verdik ama yatısım sonuç çıkana kadar yapılmadı. ( çünkü hastanem covidli gebe dogurtmuyor devlet hastanewine yönlendiriyor ) 1 saat sonra sonuç cıktı negatif olunca yatışım yapıldı hemen epidural takıldı ama 7 cm acılmısım zaten o arada 😂😂 20 dk anca rahatını yasadım doğum yaklastıkca doktorum ilacı vermiuor sadece tek doz alabildim 🥺
doğum koçum sürekli kontrol etti hızla acılıyordu sancılar bir okadar kuvvetli geliyordu 🥴 doktorum geldi sonra acıklıga baktı 2-3 kere yatakta ıkındırıp asagı indirin dedi 4 te hastaneye giriş yapıp 7 de doğumhaneye alınmış oldum 20 dk sonra tek dikişle doğumum bitmişti 🌺
sorusu olan varsa cevaplarım 🌺 Allah herkese benimki kadar kolay güzel doğum versin