-Arya- HappyMom Adet günümden 1 hafta önce yaptım. Griptim ve ilaç içmem gerekiyordu, ya varsa diye içime kurt düştü direk normal kaset test yaptım, negatif sandım çöpe attım. 2 3 saat sonra bi çizgi belirdi ve çok silikti. Kan verdim direk 19 çıktı 🌸
Denal bernars bir hafta çok uzun beklemeni tavsiye ederim adetine bir gün kala yapabilirsin suanki markadan birde farklı bir markadan dene
bernars Dilose evet öğlen verdim sonuçlar yarın çıkacakmış bakalım bu sabah tekrar test yaptım çizgi daha belirgindi burayada atayım https://resimyukle.io/r/xBKnEVnPNq
HazelDerin HappyMom Ben çok erken öğrendim ikisinide yanı 2 buçuk 3 haftam da dahi idrar testimde çıktı Silikde olsa.
seddkilic05 Ben adetim 5 gün geçtikten sonra yaptım anında belirdi ikinci çizgi. Sonra sağlık ocağında kan testi verdim. Şu an 16+6 haftalık hamileyim 😇
bernars @Mrs-Turkk evet 1 2 dakika içinde bu hale geldi inşallah sağlıklı bir gebelik olur tek isteğim 🙏🏻
aysessozer bernars yumurtlama tarihin neydi canım benimde adetime 8 gün var da yapmıyorum şu an çıkmaz diye
bernars @aysessozer son adet başlangıcım 19 ağustostu yumurtlama günüm 2 eylül başlangıç gözüküyordu adete 1 hafta kala yaptıgım testlerde silik cıktı sürekli ama ben belirtileri hissediyordum o yüzden yaptım test
Hesret Iyi akşamlar kızlar size bi şey sormak istiyorum benim hastalığıma daha iki hafta var ama benim karin bölgesinde çok aşırı kaşıntı oluyor hamilelikte hiç karin bolgesi kaşıntısı olurmu acaba