Pelin-1 29+0 ikizlere hamileyim rahim ağzim 30mm cikti doktorum haftaya bidaha cagirdi istiraha et dedi.. boyle olup 36-37.haftalari goren var mi?
ZumrutHanim Pelin-1 Az once dogum yapmis ikiz anneyle gorustum rahim agzi 32 imis serklajli bi bebegin kafasi dogumkanakinda 1 ay durmus 37de dogurmus
Aylin2011 Pelin-1 yarın benim de kontrolüm var 24.haftada 34mm dedi gayet iyi diye söyledi ma ikiz gebelik olduğu için daha sık gelmemi önerdi
Pelin-1 ZumrutHanim ben de serklaj yok ama 😐 serklaj rahim agzinin incelmesini de engelliyor diye biliyorum
Pelin-1 ZumrutHanim evet alttan olçtu canim 2 hafta once 36-37ydi ama hata ben de bebek esyalari yika utule odayi yerlestir cok ayakta kaldim yordum kendimi
Pelin-1 Aylin2011 benim de 30ustuyken hep iyi diyordu ama 30ve alti takip gerektirir daha fazla dusmemesi gerek dedi 😐 ve iki bebegim de baş asagi donmuş
ZumrutHanim Pelin-1 1 hafta yat kafani stres etme inş yukselir ben hastanede yattim pruloton yapmislardi nidicart magnezyum damardan cikisa 8 mm artmisti ha sonra eve geldim cok aglamama neden olan olaylar oldu ailesel stres bi anda o 8 mm puf oldu gitti
Pelin-1 ZumrutHanim ben zaten 5.haftadan beri her hafta proluton gunde 3 progestan hap ve magnezyum kullaniyorum bakalim inşallahh dinlenerek artar ya da en azindan kisalmasin🤲 solda ki biraz basi yapiyormuş rahim agzina
Pelin-1 ZumrutHanim stres cok onemli gercekten biseye uzuldugumde yada sinirlendigimde direk toplaniyor bebekler onu farkettim😐