Ssena11 18 haftalık gebeyim ve dün mutant virüs olduğum öğrendim ilaç kullanamadığım için kendi kendimi iyileştirmem gerekiyormuş siz hamile anneler olupta neler kullandınız tavsiye vereceğiniz içecek veya yiyecek var mı ?
bebisim-_00 Ssena11 çok geçmiş olsun delta mi mu varyantı mıymış.bas belası bir bitmedi ya. Aşı olmuş muydunuz
Alyabebekk Ssena11 geçmiş olsun 😕 gebelikte çok zor gerçekten. Doktorunuza sorup vitamin kullanabilirsiniz, onun dışında sarımsak, tahin pekmez, ceviz, udi hindi yağı, turşu, sirkeli su tüketebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar 🌸
Denize Ssena11 delta virüsü karantina süreci 20 gün moralinizi Yüksek tutun yakın zamanda bunları yaşadım :(
Ayceycev Ssena11 arkadaşıma kan sulandırıcı verilmisti muhakkak doktorunuza bilgi verin, cok gecmis olsun, moralinizi bozmayin 💜
Denize Ben 2 ay önce delta virüsü oldum size tavsiyem doktorunuzla iletişime geçin sürekli kontrol altında olun ve eğer doktorunuz uygun görürse kan sulandırıcı iğne kullanın lütfen bebek hareketlerini takip edin sancınız başlarsa evde durmayın doktora gidin her hamile aynı olacak diye bir şey yok bünye meselesi benim erken doğuma sebep oldu İnşaAllah siz çok güzel atlatacaksınız ( anlatacak o kadar şey varken sadece size yardımcı olmak için yazdım ve benim yaşadıklarımdan etkilenmenizi istemem hikayem biraz acı )
Aysegungor Ssena11 korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum önemli olan bağışıklığınızı güçlü tutmanız vitamin ilaçlarını kullanmanız bende geçirdim Delta varyantı ve bir çok kötü yaşayanın yazdıklarını okudum ama aldırış etmedim ben ve yavrum güçlüyüz atlatırız dedim en önemli şey moral yüksekliği ve inanın testi yanlış yaptıklarını bile düşündüm koku kaybım olmasa hala aynı şeyi düşünürdüm bu Arada kan sulandırıcı iğne de kıllandım çok şükür atlattım siz ve bebeğiniz güçlüsünüz bunu unutmadan bu hastalığı uğurlayın🌼
BorasMom Ssena11 bol meyve yiyin ve CALCIUM SANDOZ VİTAMİN C ile OCEAN VİTAMİN D3 kullanın doktorunuza danışarak benim eşim pozitifti doktorum direk bunları önermişti bana ben olmadım çok dikkat etmiştim ama vitaminler çok iyi geliyor geçmiş olsun
BETL0606 Ssena11 çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüketin dinlenin. Bişey olmaz Allah’ın izniyle inşallah
Cidella Ssena11 ben de aynı hafta mutant virüse yakalandım. Karantinam 20 gün görünürken 14 güne düştü uygulamada. 14.gun tekrar bir test yaptırayım dedim yine pozitif çıktım ve yine 14 gün karantina verdiler. Şu an hala karantinadayim. Kadın dogumcum ile hemen ilk öğrendiğimde konuştum bol dinlen, bol su iç, meyve ye bol bol , beslemene dikkat et dedi. Bir de ateş olursa parol al dedi. Kan sulandırıcı olarak da asprin iç dedi. İkinci kez pozitif çıktığımda covid hastanesindeki doktor iğne yazdı Kan sulandırıcı. Kan pıhtılaşma yapıyormuş virüs gebelerde dikkat edin. Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Ssena11 Cidella bana da uygulama da 14 gün yazıyordu umarım 14 günde iyileşirim sırtım ağrıyor ve öksürüğüm var biraz dikkat etmeye çalışıyorum sancım olmadı hiç çok şükür olmaz da inşallah size de çok geçmiş olsun ben daha 2. Günümdeyim
Ssena11 Herkese çok teşekkür ederim 2 doz sinovac aşılıyım sağlık çalışanı olduğum için 3. Doz hebeyken vurulamadım doktorum bana kanı pıhtılaştırdığı için bol bol hareket edin hep yatmayın dedi kullandığımız vitaminlere devam edin dedi ne kadar işe yarar bilmiyorum açıkcası korkum da var
Ssena11 Mom566 amin şu an hastayım herhangi sancım olmadı çok dikkat etmeye çalışıyorum meyve su bol tüketmeye çalışıyorum yemek istemesem de az da olsa yiyorum ilaçlarımı aksatmıyorum daha 2. Günüm umarım geçer sırt ağrım var sadece bazen öksürüğüm oluyor
Mom566 Ssena11 bol bol su için bende geçirdim emanetleri Rabbime olsun inşallah karabiber tüketin çorbalar da
AltinYildizMom Ssena11 ateşine dikkat edin ve doktorunuza mutlaka kan sulandırıcı iğne yazdırın zaten önericektir ama parol ve vitaminler dışında kullanabilirsiniz birşey yok malesef çok geçmiş olsun
Ssena11 AltinYildizMom doktorum kan sulandırıcı hakkında birşey demedi sadece hareket et dedi çok oturma yatma dedi güneşe çık dedi 11 2 arası inşallah geçer bu da
Cidella Ssena11 çok teşekkür ederim. Benim de öksürük vardı sadece. Limonlu ballı ılık su çok iyi geliyor . Kan sulandırıcı mutlaka sorun doktorunuza
AltinYildizMom Ssena11 siz bir danışın bence çünkü Coronanın tek bebeğe etkisi kan pıhtılaşması ve ateş