ahemsiree Merhaba anneler, 37+2 haftalığız, artık her kontrollerimiz her hafta oluyor ve özele gidiyoruz. Özelde nst için ayrı ücret alınıyor ve her hafta bakılacak. Aranızda acaba devlette nst baktırıp özelde doktoruna gösterenler var mı?
Sabriyeinall ahemsiree özelde yaptırıyorum zaten ücreti 10 tl dir 170 tl muayene ücreti verince 10 tl vermekte koymuyor 😂sizin ücret ne kadar
Esenburhan123 ahemsiree evet nst devlette çektireceö kendim ebeyim zaten özeldeki doktorumla değerlendiririm
ahemsiree Esenburhan123 ebe olmanız devlette cektirmenize kolaylık olur. Ben nasıl yapabilirim peki devlette kaydım yok acilde mi çektirebilirim
246810 Sabriyeinall 10 TL çok iyi bende özele gidiyordum 105 TL muayene ücreti vardı şu an 165 TL yaptilar başka hastaneye taşınıyor .yeni gececegi hastaneye nst ücretini sordum 100_120 civarı dedi 😐devlete gececeğim bu yüzden
Esenburhan123 ahemsiree hastanenin ebesi değilim hastane doktorları muayne olmadan önce nst istiyor ebeler sormuyor bende özelde 135₺ imiş
Sabriyeinall 246810 emin misiniz çok fazla nst için yanlış anlamış olabilir misiniz çünkü Siirt’e kuzenim var 15 tl giriyor İstanbul’da 25 tl diğer kuzenim
246810 Sabriyeinall Evet eminim kendim de sasirdigim için tekrarladim evet 100_120 civarı dedi aşırı çok fazla .İzmir karataş hastanesi dediğim yer
Bebekhemsiresi-1 İzmirde bir özel hastaneye gidiyorum 215 muayene ücreti ve Nst ücretimde 50 TL. 37 haftaya girdim haftada bir gideceğim bundan sonrası için. 10 gün içinde kontrol muayenesi olursa ücret ödenmiyormuş ama kadın doğum için geçerli mi bilmiyorum
ahemsiree Esenburhan123 şunu merak ediyorum kendi doktoruma gitmeden önce devlet hastanesinin acilinden giriş yapıp nst çektirmek mümkün mü
Emily0320 Denizli özel sağlık hastanesi 25 TL Nst ücreti.. sizinki muayene + Nst toplam fiyat mı acaba çok geldi bana 🤷🏼♀️