07vefa42 alininannesiii daha dun oldum herkes o kadar abartiyorki 5 sn faln surdu hic bisey yok acimiyor gercekten parmak he surup bakiyor kemiklerine o kadar.
Hafizeplt alininannesiii hiç korkma bu biraz doktorla ve senin yapınla alakalı kendini kasarsan zorlanırsın rahat ol zor değil 😅
Kksll alininannesiii bende çok korkulacak bir şey sanırdım çünkü millet çığlık çığlığa oluyor genelde valla gıkım çıkmadı kimisi çok abartıyor bence
atomcatandtheboysmother Geçen cumartesi oldum ben de çok tedirgindim aslında çatala ilk defa oturdum. Düşünmeden hareket etmeye çalıştım üzerine çok akıl yormadım. Ama gerçekten saniye sürüyor ve hiç acımıyor.
Nursena61 alininannesiii korkulacak bişey yok ne var ki 5 sn bile sürmüyo. 2 parmak sokuyo sadece bu kadar basit . Acı falan olmuyo . Afedersiniz ama sonuçta ilişki de aynı hesap pek farkı yok 😅
Merveayd alininannesiii bencede herkes çok abartıyor iki dk lık gayet basit bişeydi doktorumun da etkisi muhakkak vardır
balbocegim27 alininannesiii vajinal ultrason bana çatı muaynesinden daha korkutucu geliyor du onu oldum çatı muayenesi vız gelir artık