ayse-52 Kızlar affınıza sığınarak soruyorum 7 aylık hamileyim ve aşırı akıntım var afedersiniz beyaz renk bıktım artık sizce neden olabilir idrarimda yanma kaşıntı vs de yok bu arada
Mineeaa ayse-52 bende aynı şekildeyim resmen akıyor gibi oluyor sürekli iç çamaşırımj değiştiriyorum duş alıyorum doktoruma danıştım kaşıntı yanma kanama yoksa normal dedi kan idrar verdim ondada bişey çıkmadı
Arfe ayse-52 benım doktorum normal dedı beyaz süt gibi olamsı iyi demıstı dedıgınız gibi idrarda yanma falanda yok ama gercekten can sıkıcı azsızın gelıyo bıde cok sık gelıyo benımkı 🙈🙈
zeeynepp19 ayse-52 benim gebeliğin başından beri akıntım çok 17+2 deyim şuanda. 15. Haftada kontrole gittiğimde alttan muayene edildim doktor evet çok fazla akıntın var ama kaşıntı yanma vs gibi durumun yoksa sıkıntı yok dedi
elizanmirza bende 7 aylık hamileyim bendede var bunlar hormonlardan dolayı oluyor su gelmesinde ve kan önemli olan bu hijyenik ped kullan 1 saate değiştir hep
Tugce-ylds ayse-52 canım 7 aylıktan sonra normal o artık 3 4 aylıkken falan olduğunda fitil veriyor doktor ama artık sonlara gelindiği için normal 😊
damlarici ayse-52 bende aynı durumdan şikayetçiyim 7.ayımdayım hatta suyum mu sızıyor diye bile korktum ama doktora gittim idrar testide yapıldı çok şükür bişey çıkmadı normal dedi doktor