Sema_ Ultrason muayenesinde bebekler iyiler bu üçüncü yasayisim 13 haftaligiz turuncu akıntı gibi geliyor progestan ile kesilmeye başladı ama ara ara bel ağrısı yapıyor normal diyorlar çoğulda sizin kaçıncı haftada kesildi
elizanmirza Sema_ bu arada sarı akıntım oluyor az az oda hamileliğe baglı sorun değil yani bol bol su iç
elizanmirza benım 5.haftada hafif bir kanamam olmuştu ama ogun cok yorulmuştum doktora gittim birşey yok dendi bende anlamadım düşük önleyici iğne vuruldum 1 kere pruluton deport şimdi 25+2 yim gayet sağlıklı ikizlerim biri kız biri erkek maşallah
Sema_ elizanmirza Depot haftalık bende oluyorum progestan verdi ona devam ediyorum ağrı olmuş muydu olduğu zaman
nurunhayali Bende hiç olmadı çok şükür canım başından beri progestan fitil ve iğnesini kullandım belki ondan kaynaklı olmuyordur. 11+4 haftalığız inşallah olmaz olursa çok korkarım tüp bebekle hamile kaldım çünkü🥺
elanuryikilmaz Bende kahve rengi lekelenme oldu iki kes yaşadım bunu ama teste negatif çıktı sizce hamileyim?