Omerhatice 3prensessannesii banada 16 ya kadar erkek dendi 18de kiza benziyor dendi 20 de kiz bu dedi doktor ama detaylı 4 boyutluya girene kadar emin olamadık en son orda kesin kiz çıktı şimdi 3 aylık kizim 🤗
SF06 vuslatim34 ay napiyim ama 😁 cocuguma cinsiyetine uygun seyler alamiyorum hep ortalarda ikisine de gidecek seyler almak zorunda kaliyor insan
Civcivim000 Esra1139 ben de alışveriş için detaylıyı bekliyorum zaten ama insan kabullenemiyor kız geçiyordu gönlümden ondan heralde kız hissediyordum şimdi tam kendimi oğlana alıştırıp sonra bidaha değişmesi de güzel olmaz derken bi türlü sahiplenemiyorum bebeği kızım mı oğlum mu diye😅iki farklı doktor biri özel biri devlet ikisi de kesin erkek dedi doğrudur dedim ama burda okuduklarım şüpheye düşürüyor 😄
Aysenurctn32 Ozgrrr yok detaylı ayrı 4D dediğim normal ultrasonda çocuğun yüzü gözü görünmüyor bir kemik olarak görüyoruz ama 4D de yüzü gözü belli etli bebek 😂😂 ben normalde şehir hastanesine gidiyorum arada görmek için özele gidiyorum özelin cihazları 4D
Mom54544 3prensessannesii Eşimin arkadaşının akrabasina 9 ay kız deyip doğum sonrası erkek vermişler daha bu yıl hemde Medicana da 😂😂
Civcivim000 Mltm88 ooo sizin bile kafanız karışıyorsa benimki normal o zaman 😅sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı evlat olsun.
sumeyraballl 3prensessannesii kız sen yine iyisin benm eski patronuma doğuma kdr kız dediler herşeyini pembe yaptılar doğumda bi çıktı pipisi vr 😂😂
Eylul_2 Benimde olmuştu ilk gebeliğim de 16.haftaya kadar erkek dediler sonra kız ve kızım 4 yaşında şuan olabiliyor canım
Yamacin-Annesi 3prensessannesii korkuyorum şuan böyle birşey başıma gelicek diye 😂 ama pek birsey almadim tabi ben bi kac zibin çorap ağız mendili filan😂
S_kaplan Benimde 6 aya kadar erkek denildi gecen gün muayene de doktorum kiz demiştik değil mi dedi çok şaşırdım sonra dikkatli baktı erkek dedi ama ben yine de şüpheleniyorum😅😅
3prensessannesii En iyisi doğumu beklemek her an her şey olabilir artık doktorlara güvenim kalmadı şahsen 🙃 S_kaplan en iyisi doğumu beklemek her an her şey olabilir artık doktorlara güvenim kalmadı şahsen 🙃
Civcivim000 Esra1139 ben de o yüzden kesin olduğunu düşündüm ama bi bayan vardı onun da iki hastanede iki farklı doktor erkek demiş son gittiğinde kız demişler ayrıntılı bekliyor o da insan yine de bi acaba oluyo😅