Pastaneusuluislakkek Alka ben 15 temmuzda almışım ama Hepsiburada da hala var, ben senin yerinde olsam sipariş verir şansımı denerdim. Beğenmezsen gönderirsin geri 😇
Pastaneusuluislakkek Alka bu arada ben Kayseri’de yaşıyorum burada carrefour yok😅😅 memlekete gittik sırf ona bakmak için🤣🤣
adalas Alka ben anne yani park yatak aldim. Daha kullanmadım ama kurdum kurulumu rahat. Kanzin anne yani park yatağı aldim. 1000 tl ödedim.
Beyzanur138 Alka yok gidip aldım zatrn anne yanı olmayanlar 600 575 tl den başlıyor zaten park beşik şeklinde sadece
Temmuz-3407 Pastaneusuluislakkek Bende dediğiniz ürüne baktım iki kademeli mı, yani bebek büyüdükçe düşmesin diye aşağı indiriliyor mu?
Pastaneusuluislakkek Alka evet bana iyi gibi geldi, el kadar bebek zaten🤣 sanırım2-3 yaşına kadar da rahat kullanılır. İçine de yataş twiny aldım 60*120
rgk Alka geçen gün yoyko 8 in 1 indirime girmişti 999 tl. ben çok araştırdım ve ona karar verdim daha kullanmadım gerçi
Pastaneusuluislakkek Alka selamlar, hepsiburadada ürün indirime girmiş, 350 TL ye düşmüş😇 bebeğiniz hep böyle kısmetli olur inşallah🙏🏻
Alka Pastaneusuluislakkek ağlicam yaaa kaçırdım of. 🥺🥺🥺 Bi daha görürsen söyle nolur canım ya. Gördüm ben alana kadar çıktı gene fiyat şaka gibi. 😭😭😭😭😭