Lenamiran Kızlar son 1 haftam kalmış detaylı ultrason çekiminin bitmesi ama ben hiç bir şekilde yer bulamıyor detaylı ultrason yaptırmak şartmı siz yaptırdınızmı
Melek3 Lenamiran canm bende son dakikaya kadar bulammistm ama doktoruma bulamadığımi vs söyledim zmn tmm hiç sorun yok biz yine kontrolümuzu yaparız takip ederiz dedi
Minnosluk Lenamiran zorunlu değil tabii ama doktorlar öneriyor çünkü bebeğin iç organları her ne kadar randevularda gözüksede daha profesyonel bir çekim ile kalbinde, böbreğinde vs. bir sorun varsa kesin gözüküyor.
Mom3834 Lenamiran ümraniye santralde erbil beye yaptırmıştım aşırı memnun kaldım. 320 tl idi. Yaptırmanız şart değil ama bana göre gebelik süresince yaptırılması gereken en önemli şey. Diğer kontrolllerden çok farklı. Keşke zorunlu olsa 😊
elizanmirza şart değil ben yaptırdım özele gidebilirsen ali ekiz var yenibosnada ataköy towers 700 tl falan bayagı iyi inceliyor renkli resim veriyor sen bilirsin canım imkanın varsa nosunu vereyim
Beyzan738 elizanmirza ne zaman yapiliyor kaç aylk olnca ? doktora kendimiz mi diyoruz bide çok pahalı ya ama cokda güzel bı duygu die dusnyorm
Lenamiran Melek3 Benim 2 li test sonucun felan temiz çıktı doktorum bulabilirsen iyi olur ama bulamazsan sorun değil dedi bilmiyorum nasıl yapayım canım ama bilgin için teşekkür ederim ☺️🥰
Melek3 Lenamiran sorn yok o zmn ben 2 li test falan hiç yaptırmadm ve benm enfeksiyon kaynaklı bebekde sağlık probleminden şüpheliyeniyordy ama bulamadm için bile sorun yok benim kontrolum altindasn demisti
Lenamiran Melek3 Yaa işte ben yaptırdım o da temiz çıktı doktorum sorun olsaydı e test isterdim dedi şükür elhamdülillah iyiymiş ama
Lenamiran Minnosluk evet görünüyor ama anne karnında bir müdahale yapılamıyor diye biliyorum bu durumda öğrenip sıkıntı stres yapıp gelişimini engelleyip bebeğimin hayatını daha çok tehlikeye atmış olmazmıyım 😒
Senayyalcin Mom3834 merhaba Erbil beyden randevu almak için telefon numarasını verir misiniz varsa bulamadık da🙄🙄
Minnosluk Lenamiran sıkıntı varsa doğumdan sonra ona göre hazırlık yapılıyor bir de bebişte bir sorun varsa onu önceden bilmek daha iyi olmaz mı doğduktan sonra MR yada röntgene girmiyorlar🌝
Melek3 Lenamiran aynen sknti etmeyin yapilmadi diye benim kinde şüphe oldu halde kesin yapmak lazm falan demedi
Lenamiran Minnosluk valla bilmiyorum gülüm ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥰😊rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️
Mom3834 Senayyalcin evet bulunmuyor çünkü başkasının kliniğinde bakıyor 🙈 ben de burdan bulmuştum.. 0 (216) 316 43 43
Melek3 Lenamiran ben gebeliğin ilk başında kanımda enfeksiyon var di nem neye yüksek dediyse tehlikeliydi intaniye ve dahiliyeye saldı bende gidemedim onun için bebeği etkilemiş olabilir diye