Seher_yakup_mercimek Kızlar 24 haftalık gebeyim kıyaslama yapmak için sormuyorum sadece merakımdan bebeklerinizin boyu gramı ve cinsiyeti nedir kız bebek 15 cm 600 grm
ecemsmom Seher_yakup_mercimek ben en son 22 de gittim boyu 28-29 gibi bişeydi kilosu 545 di o zaman şuan 25 hafta bilmiyorum 🤷♀️
Meryemtrksoy Seher_yakup_mercimek Seher_yakup_mercimek gayet iyi bence canım kızlar azıcık daha narin oluyor zaten ki son aylarda daha çok alıyorlar benim de 25+6 dün gittim daha 850 dedi insana hep az gibi geliyor ama alıcKlar yavaş yavaş inşallah ❤️❤️
birsusamtanesiydin Kontrole 24 haftalıkken gitmiştik en son . Kilo 684 gram , boy 30cm benim de bebeğim kız ☺️
elizanmirza erkek bebek 25+2 800 gr dı 24 de baktırmıştım şimdi bilmiyorum kaç olmuş kaç cmdi hatırlayamıyorum ya
Seher_yakup_mercimek Meryemtrksoy inşallah canım ya boyunu yanlış yazmışım bnde 😝 30 cm bnde su azlığı var o yüzden korkum
Es-d Boyunu hatırlamıyorum kız bebek 20 haftalık 350 gramdi. Buradaki yazıları okuyunca az mı kilosu diye düşünüyorum bende 😅
Seher_yakup_mercimek Es-d kuzum inan bana sağlıklı gelsin kilolar alınıyor oğlum da çok sıkıntı yasadım kilosu hep azdı 2630 doğdu şimdi hiç dırmaz yerinde 😝insallah kızımdada aynı sorunları yaşamam
sumeyraballl Seher_yakup_mercimek 21 haftalıkken gitmiştim en son kız bebek boy 28 cm gram 490 dı şimdi 24 haftalığız
sivlimglsh Seher_yakup_mercimek 23. Haftada kontrole gitmiştim boyu 28 cm. Kilosu 622 gramdı. Bebeğim erkek 🧿💙
Kygll-6 Sina Banada öyle dedi ama benim kızım düşük doğum ağırlıklı doğdu 40 haftada 2440 doğdu korkuyorum yoksa asla kilo takıntım yok sağlıklı olsunda canim
Meryemtrksoy Seher_yakup_mercimek bol bol sıvı tüket ihmal etme suyu az mı içiyorsun acaba bazı insanlar pek sevmiyor yA aklıma geldikçe içiyorum diyor sende de öyle mi yoksa içtiğin halde mi öyle