marbling10 Dilekkatan uygulamaya son adet tarihinizi girerseniz size tahmini doğum tarihini ve bebeğinizin gün gün gelişiminii, kaç gün kaldığını söyler.
esma_ustndag Dilekkatan bunu hesaplamak çok basit canım :) Son adet tarihinin ilk günü + 7 gün - 3 ay = bebegin doğacagı tahmini tarih, olarak hesaplanır. 23 mart + 7 gün = 30 mart 30 mart - 3 ay = 30 aralık (tahmini doğacagı tarih)
Fatmakara97 Dilekkatan 19 Mart son adetim 24 Aralık görünüyor ama doktor kontrollerinde 21 23 falan yazıyor
Dilekkatan Sirince-anne34 Google den bakıyorum 28 Aralık gosterıyor sizinki cınsıyeti ne benım kı erkek gec doguyormus erkek bebekler 😅
Dilekkatan BaharAkarakurt-2010 Ozmn benın Aralıgın sonuna denk gelır kacıncı haftada soyledı pekı dogum yapacagın tarıhı
marbling10 Dilekkatan tecrübeyle alakası yok ki basit bir hesap bu, gebeliği 280 gün kabul edip ona göre tahmini doğum tarihi bulunuyor. kime sorarsanız aynı sonuç çıkar.
BaharAkarakurt-2010 Dilekkatan Onu sormadım hiç aralık duyunca modum düştü yaş olarka sıkıntı olacak hep Ocak olsu diye dua edyrm🤣
Dilekkatan Fatmakara97 Sorun bakalım ne dıcekler bide bıawy sorcam sızınde agrınız oluryor mu adet agrısı gıbı
Fatmakara97 Dilekkatan ayy evet valla yeni post açtım bende onun için hatta şimdi kasığımda sertleşme oluyor adet ağrısı gibi de ağrım oluyor anlamadım valla bide akıntım da çok oluyor bazen