Tusami Bfduam ben kanamadan biliyorum Eylül 14-15 yumurtlama çatlama oldu, geçen ayda 26 günde adet olmuştum bu hesaba göre yine 26 günde olacağım.o da 29 Eylüle denk geliyor. Bu gün çok ince sızı sol kasık ağrım oldu, çok erken zaten . Senin yumurtlama yaklaşmış olması lazım
Bfduam Tusami bende 26 günde oldum geçen ay, yine öyle olurum muhtemelen. Geçen ay 12.günde görmüştüm, 13.gündeyim hala görmedim, adet bitiminden 3 gün sonra başladım o esnada görmüş olabilir miyim, bilemedim.
Tusami Bfduam yok ya adet bitiminin 3. günü olmaz yumurtlama, 13. gün görsen 26. güne fln denk gelir, dur bakalım 14. günde görürsün inşallah 😊👍
Tusami Bfduam Allah Allah 🧐 sen yapmaya devam et geç yumurtlama olacak belki bu ay, ben silik olup birden koyulaşmış örnekler gördüm burada
Bfduam Tusami o kadar silik ki görünmüyor bile. Ya inş görürüm, bazen yumurtlama olmuyor ya, öyle olmaz inş.
Kbrasln Bfduam bnim de öyleydi 2 gun cok silik şekilde idi dedik daha var dedim ertesi gün Pink yaptı
Kbrasln Bfduam bn de sizin gibi olmayacak galiba yumurtlama dedim normal de 14. Görürüm yumurtlamayi 2 gün sonra birden Pink yaptı bnde cok şaşırdım
Tusami Bfduam sol kasıkta az ama ağrı oluyor bacağıma belime vuruyor ama kısa sürüyor, bilmiyorum daha erken çatlama üstünden 6-7 gün geçsin, eğer varsa rahme ulaşınca olur bişeyler o zaman belirtiler başlar inşallah 🙏bu ay son denemeydi , olmazsa baya bir ara vericem
Bfduam Kbrasln cok haklısın insan öyle düşünüyor. Benimde 12.gün olmuştu, gecikince ister istemez öyle düşünülüyor. Görünce yazarım ins yumurtlamayı.
Bfduam Tusami ayy hanımefendi pekde nazlı:) ya tek hayırlısı olsun da oda çekilir be kuzusu:) Benim doğumlar, temmuz/ Ağustos’tu.