Deletedmom202 Kızlar göğsünüzün altını düşünün iki tane kemik var onun ortası boştur 4 gündür fark ediyorum orada ince biraz uzun bişey var endişeleniyorum herkes bi dokunup yazabilir mi
Kadirvemalik Bebeğinin bacağı yada kolu olabilir mi acaba canım. Yine de doktora.gitsen iyi olur. Hamile değilim ama herhalde ya kol yada bacagidir benim bebeklerinde öyle olmadi
Deletedmom202 Duamm menü anlamadım fazla inçe oram benim sırtım etlidir önüm incedir tam boşluğun ortasının üst tarafı
Damlaaaa123 Deletedmom202 valla ben baktım şimdi de kaburgam boşluğu öyle derin de değil içind e bir şey hissediyim doktora başvur
Gzdbthncglr Deletedmom202 tatlım sakin korkma bende 6. Ayda elleyınce kayıyodu ve acıyodu. Üzerine yatamıyordum ben bide çok oynadım onla meğerse bebısın ayagıymıs 2 güne geccek bende acile gitmiştim korkma ve oynama orayla bebeğin ayağı veya eli :)
Gzdbthncglr Deletedmom202 tamam işte aynı yer 😊 ama endişen gitsin canım bu görün doktora ama korkma dediğim gibi
Deletedmom202 Gzdbthncglr 3 güm sonra 7 ay olucam arkadaşta dedi baya büyük o suan kesesi normal bunlar dedi