Nazlierva3535 Ozseee ikili testen 1 saat önce kendi doktorum erkek demişti sonra test için ultrasona girdim 1 saat arayla ölçüm yapan doktor kız dedi ☺️ Ve hala kız
Cidella Ozseee Evet tahminde erkek olarak bulundu ama şu an kız olduğunu biliyoruz☺️ çok erkendi çünkü 11.haftaydi tahmin ettiğinde. En garantisi 16 hafta sonrası
Nur63 Canım ben 11. Hafta da yaptırdım 3.ayda yapılıyor sonuç 2 hafta da sonra çıkıyor haftaya sonucum çıkıcak diğer sonuçlar 1 saaat içinde çıkıyor özel hastanede tabiki🤗
ZZeynepP1903 Ben tam 14. Haftamda girdim cinsiyeti kız dedi 18 haftalıkkende kendi doktorum kız oldugunu söyledi 🤗
Zynpxx Ozseee ultrasonla bakıyor çok uzun sürmedi benimki sağlıklıymış şükür ardından da kan tahlili veriyorsun canım
ZZeynepP1903 Ozseee ultrasondan bebegı ıncelıyo canım ben yarım saat falan kaldım sonra da kan tahlılı verıyosun hepsı bu kadar 🤗 özelde böyle devlette nasıl bılmıyorum
gulsonmez27 Evet ben de tahmini olarak 12.haftada ikili test yaparken öğrendim 15.haftada doktorun tahmini dediği cinsiyet tuttu erkek bebek bekliyorum