May5bm Arkadaşlar lohusa takımı veya normal pijama takımı aldgınız guzel gelen instagram site öneriniz varmı… guvemip alamıyorum kalıtesi ince gelir diye .
minikcivcivim May5bm instagramda pijama ekseni diye bir site var dün ordan sipariş verdim eğer iyi gelirse sana da tavsiye ederim canim 🙏🏼
iremcannn1907 May5bm @elizanmirza kızlar pazar günü suwen mağazadan aldım. İmkanınız varsa bakın derim çok güzel indirim vardı ve çok kaliteli ürünler.
May5bm minikcivcivim bende ordan söledim bir takım ama ince geldi bana iç gösteriyor sanki ama kumas çok güzel  
minikcivcivim May5bm ay bak benim aldığımın beyazı bu yaa cidden iç mi gösteriyor birde bu kaç beden canim ben bilerek büyük aldik xl umarım göstermez en büyük korkum buydu zaten
minikcivcivim May5bm aynen ya biraz gösteriyor gibi acaba mavi nasıl olur ben özellikle sordum alırken göstermez felan dediler 🤦♀️🤦♀️
Elizasel55 iremcannn1907 bende baktım bugün ama çok pahalı geldı indirim hali bile 🙈🙈🙈 bir takım 250 TL idi çokta güzeller ama Bebişte gelecek çok zorlamak istemedim
minikcivcivim May5bm yikadin mi canim hiç bende 70 kg oldum bilerek bol aldım ki içi göstermesin ama gösteriyor ya🤦♀️kullanıcak misin canim?
May5bm minikcivcivim kullancam ev içinde hastanede insan içinde giymem belki ustu uzun oldguna alt içi gözükmüyor. Yıkamadım henüz doğuma yakın yıkıycam 😀 17 haftalığım
minikcivcivim May5bm aa öyle mi canim 🙈maşallah sağlıkla gelsin minik❤ ya mecbur artık baktım yürüş yapacağım kalın giyerim bu aldigimida fotoğraf için olur artık 🤷🏼♀️