YuvarlanamayanPandaa Ayca1903 tam bitmedi ama kokuku taştan süs yapıyorum bittiğinde atarım perşembe inşallah
erdem_agah Ayca1903 ben mesleki olarak keçeler den vok faydalanan biriyim. 40 tane keçe fil anahtarlık dikmistim. Rengarenk. Ama hep şu kafadaydim öyle birsey vereyim ki çöpe gitmesin herkes kullansin. Şuan herkesin anahtarliginda görüyorum hala 🥰
Sultann1603 Ayca1903 gökkuşağı anahtarlık yada kokulutaşmı yapsam diye düşunüyorum hala kınamda makrome anahtarlk dağıttığım icin gökkuşağı anahtarlktan emin değilim o yüzden😏
Papatya88 YuvarlanamayanPandaa resmi bekliym bende burda. Daha ne yapsam kokulu sabun gibi bisey olsa nasil olur diye düsünürken yorumunuzu gördüm merakla bekliyorum 🙂
YuvarlanamayanPandaa Papatya88 kokulu sabun da yaptık zamanında ama sıcak zamnalarda falan o sabun pek iyi olmuyor canım ban ben modellerimi atayım yaptıgım daha boyayıp tülle süsleyeceğim inşallah yarkn gidip malzeme alıp
YuvarlanamayanPandaa Papatya88 Ben bu iki modeli karışık olarak yapacağım minik bir biblo gibi pembe detaylar verecegim inşallah perşembe bitirecegim tozum yetmedibirde boya rengim hoşuma gitmiyor yenisini alacagım kapı süsünüde ben yapıcam taştan inşallah 🥰🥰
Sultaneriss Açacak isimli magnet İsimli çikolata birde cupcake kutusuna Marshmallow koyup süslüycem 🌸
Gulsah_zorlu92 Bende henüz hazırlamadım ama kolonya şişesi alıp süslemeyi ve mika kutularda badem şekeri düşünüyorum onuda kurdelelerle süsliycem 😌
Ayca1903 Sultann1603 makrome gökkuşağı anahtarlığı keske bende yapabilsem hiç öyle yeteneklerim yok ya
Sultann1603 Ayca1903 kendı kınamda örme makrome anahtarlk yapmstm gökkuşağı anahtarlkta yapabilrim ama aynı aynı gbi olcak diye emin olamadm