Pinkmom yorumların bir kısmını okudum hamilelik psikolojisiyle insan çok çabuk etkilenebiliyor. Normalde insanların iki dakika sonra unutacakları bir haber görüntü günlerce aklımdan çıkmazdı. Çabuk etkilenip çok ağlardım. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden bebeğime bir şey olur korkusu da çok normal. Ama dua edin bol bol yavrunuza. O şu an hayatta en güvende olacağı yerde. Sizi hissediyor, sesinizi duyuyor. Stresinizi hissediyor. Siz ne kadar mutlu olursanız o da orada o kadar mutlu oluyor. Benim hamileliğim 8. ayıma kadar sorunsuz geçti. Sadece iki kez göz enfeksiyonu geçirip ilaç kullanmak zorunda kaldım günlerce sürdü yumruk yemiş gibi gezdim kaç gün 🙄 8. ayımda sapasağlam babamı kaybettim. Öyle pat diye. Haberi bile eşim beni önce hastaneye götürüp verdi. Sonrası gerçekten zordu. Anksiyete krizi geçirdim. Tansiyonum bir yükselip bir düştü. Öyle bir şey nasıl oluyor ben de bilmiyorum ama kontrole gittim iki kere çok şükür ikisinde de her şey normaldi. Lisede kazık kadarken annem babam ölürse ne yaparım diye ağlardım, ölüm gibi bir şeydi benim için düşünün. Ama evlat daha doğmadan insana hiç beklemediği gücü verebilecek bir varlık. Allah sizi de onu da koruyor. Dışarı çıkmaya falan korkmayın. Öyle yazanlar olmuş. 37. haftama kadar çalıştım ben. Tek başıma gezdim, alışverişe gittim, hergün araba da kullandım çok şükür bir şey olmadı. Bana sezeryan tarihi verdiler, o tarihten beş gün önce sancıyla gittim hastaneye. Oğlum doğmadan önce kakasını yapmış, biraz da yemiş. Hiçbir şey olmadı. Azıcık bir enfeksiyon geçirdi. Şimdi çok iyi çok şükür mutlu bir çocuk. Niyetim üzmek değildi biraz da uzun yazdım ama tecrübemi paylaşmak istedim. İnsanların inançlarını bilmiyorum ama ben çocuklarımızın Allah’ın bize emaneti olduğuna çok inanıyorum. Ona iyi bakmak da en kutsal görevimiz. Siz ne kadar stressiz mutlu olursanız bebekleriniz de o kadar iyi olur. Sizi mutlu eden şeyleri yapın, korkmayın. İnsan kaç kere hamile oluyor ki. İnsanın çok ağladığı da oluyor hamilelik psikolojisi tabii ki o da olacak ama yine de bol bol gülün, tadını çıkarın. Canınızı sıktıysam kusura bakmayın. Sağlıklı doğum diliyorum size. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻