Kusciviltisi Benimki suda eritme berbat bi tadı var içemiyorum. Tablet seklinde olanlar hangi ilacı kullanıyorsunuz 🥰
Prensannesi_0101 Kusciviltisi benimki de suda eriyen toz olandan. Tadı limonlu gibi çok kötü değil idare eder
Bayanfindik Kusciviltisi ben de suda eritilen içiyordum. Ancak çok içemedim mide bulantısı yaptı. O sebeple magosit e geçtim. Mideni rahatsız edebilir dedi hatta ama hiç yan etki yaşamadım. Bence hap daha iyi suda eritilenden
Kusciviltisi Bayanfindik kesinlikle hap daha iyi o suda eritilenin yarısını bile içemiyorum eziyet gibi
Hilal-95 Kusciviltisi benmde eritilen çok kötü soğuk suyla braz daha iyi oluyor ama normal suyla iç dedi eczaneci 🤦🏻♀️ Fantanın asitsiz hali ama çok iyi geldi kramp giriyodu bacaklarıma çok şükür
Ayguns Kusciviltisi ilaç ilaçtır ya çoğunun içeriği aynı hemen hemen. Ben midem çok bulanıyor diye suda eriyen bişey içmek istemediğimi söyledim sağolsun bunu verdi 😅
Nureylaa Kusciviltisi ben vicium d3 kullaniyorum içinde d vitamini kalsiyum magnezyum var hap şeklinde zaten
Belacivciv Kusciviltisi Toz şeklinde suda eritiliyor, tadı limonlu soda gibi ama bi yerden sonra bayıyor😂 Bitince hap şeklinde varsa öyle isteyeceğim galiba sizde o şekilde kullanmak istiyorsunuz
Vildan51 Kusciviltisi Benim suda eriyendi tadı kötüydü hem çok ekşi hem çok tattliydi.Doktrouma söyledim oda bana tablet olanı yazdı.Ismi magosit
Kusciviltisi Belacivciv evet bende tam olarak öyle istiyorum o ilacı içerken her yudum boğazımda büyüyor 😂
Pinar__50 Kusciviltisi ben yurt dışında yaşıyorum Türkiye’de var mı bilmem ama iyi geldı bana kramplarım gectı