Minnosanne06 MommyTeacherandHappy başlangıç 70 ilk üç ay -3 ile 67,şu an 82 32+1 olduk. Kahvaltıyı atlama şansım olsa yapmicam nerdeyse:) (haşlanmış yumurta yüzünden) Decavit gynoferon İmom ve devit3 kullanıyorum. Geçen haftadan bu yana da mide yanması başladı gaviscon içiyorum onun için de ama keşke talcid alsaymisim. Gavisconun nane aroması da midemi bulandiriyor
Herseyinhayirlisi elizanmirza bende.oyle detayli utrasyon nasıl geçti canım benim burnu biraz küçük dedi
Zumruduankakusum MommyTeacherandHappy 59 ile hamile kaldım şuan 69 kiloyum 35+5 Haşlanmış yumurta kokusuna bile gelemiyorum bende hala Soğan sarımsak yemeye başladım ama yumurta yok 🤯 bir daha yiyemeyecegim diye korkuyorum çok severdim normalde 😅
Fttntt 50,5 hamile kaldım şuan 30+5 haftadayız 58,80 Doktorum çok kılo aldığımı soyluyor yorumlara bakınca cokda almadıgımı düşünüyorum. Artık çekıne çekıne yıyorum valla
Beyzan738 MommyTeacherandHappy valla ben nolcam blmem daha smdiden kilo aldm Hamile kaldgmda 75 2.3 aylk olduk 78 🥺 Daha yaşım 20 kilo vermem lazm ama iştah aserme var 😇
Semaen Beyzan738 ayy sonunda benim gibi biri 😀 herkes kilo vermiş yada hic almamış tribe girmiştim tam sizinle karşılaştım 😅