Leylarana MommyTeacherandHappy 53 kilo ile hamile kaldım. 61.5 ile doğuma girdim 1 hafta sonra 56 kilo tartıldım. Sezaryen doğum yaptım karnım günden güne küçülüyor fazla bişey kalmadı🙏🏼
momsturk 59 ile hamile kaldım. 31+1 haftalığız +15 kilo çok güzel yedim ama pişman değilim 😂😂 oğlum 2 hafta önden gidiyor. Gelişimi çok güzel kilo umurumda değil 💕💕💕 kalan kilolar bizimdir 😂😂
-Ozge- edanurciftci aslında isteyerek olmadı ilk 3 ay her yediğimi çıkartıyordum sonrada almadım hiç kilo umarım doğuma kadar böyle gider
stor9876 prensesannesiiiiii ne kadar zayıfsınız ya maşallah🌸özel olmazsa boyunjz kaç acaba ben mi çok kilo alıyorum diyr merak ettimde😂
prensesannesiiiiii stor9876 yok canım ne sorunu 1.62 boyum bizim genetik ailede kızlar 30 40 yaşınada gelse 50 60 kilo yiyorumda çok ama almıyorum inşallah hamilelikten sonra vermem diyorum 🤷♀️😂
miranbeyinmothersi 94 ile hamile kaldım 16+1 deyiz. 89 kadar düştüm suan 90-91 arası gidip geliyorum . Sanırım 4 ayda 1 kilo aldım
YaseminBaris MommyTeacherandHappy 86 kiloyla hamile kaldim 4 aylik oldugumuzda 94 kiloya ciktim sonra kusmalarim basladi istemsizce kilo verdim. Suan 24 haftalik olduk ve ben 82 kiloya düştümm.. ama cok sukur bebeyim ve ben gayet iyiyiz sağlıklıyız 😊🐣👶
Mom3834 MommyTeacherandHappy başlangıç 62, kusmalarla 58 oldum ilk 3 ay. Şimdi 25+3 61 kiloyum. Hala yumurta yiyemiyorum yemekte istemiyorum 🙈