muallimehanimmom5 NuranAhmetsağ ol canım bazen yüzünü göstermiyor bazen gösteriyor sizin detaylı zamanı da yaklaşmış özel klinikde yaptırınca video fotoğraf felan net çıktığı veririyorlar darısı size insallah 🤗🤗🤗
hazalpak MommyTeacherandHappy 60 kilo ile hamile kaldım şuan 6+1 hala 60 kiloyum ama hayatımın en yüksek kilosuyla hamile kaldım kilo almaktan korkuyorum
ESBS61 60 ile hamile kaldım en son 65 dim 2 ay oldu hastaneye gidemiyorum şuanda haberim yok kaç kilodayım
Memmedovaa1 MommyTeacherandHappy 50 kiloyla basladik 21 haftaya kadar 1 kilo almistim simdi 30 haftadayiz 6kq 600 qram almisim
mhbbbera 99 la kaldım 31. Haftamdayım suan 108 🥺 neuse moral bozmak yok dimi bebiş ve ben sağlıklı olayım da gerisi hallolur
piremsesce MommyTeacherandHappy 45 kiloydum hamile kaldığımda 39 a kadar düşmüştm 42 den sonra kendimi görmek istemedim 65 kiloyla doğuma girdim 🤭 şu an 48 kiloyum 5 aylık kızım 🥰
Sibelaaydin cahillesohbetikestim bende 82 ile hamile kaldım 27+1 im ve 85 kilo oldum 3 kilo ile yola devam ediyorum😂
Birgul Fatmanurkara inanın ki hiç bişey yapmadım kendi gitti🥳 doğumdan 15 gün sonra 66ydım sonra da hızla gitti
Sevincozorhan 79 kilo hamile kaldım şuan 87 kiloyum aşırı kilolu duruyorum bu durum canımı çok sıkıyor
prensesannesiiiii MommyTeacherandHappy 45 le hamile kaldım suan 62 kıloyum 😅 17 kıloyla yola devam 😬😁
SevincGancali MommyTeacherandHappy 72.20 kq la başladım şimdi 83.500 kq. 34. Hafta bitmek üzere. Şimdiye kadar +11,300 kq . 4 haftam kaldı inşaAllah.