bb000 MommyTeacherandHappy Boyum 1.70 Başlangıç kilom 82.5 şu an 76 kiloyum 16.haftam bitti. Diyetisyenim ve doktorum ile kontrollü ilerliyoruz. Bebis fazlasıyla sağlıklı olduğu için kilo vermemde bir sakınca görülmüyor. Beslenme düzeni ve günlük hareket çok önemli. Benim geçirdiğim hayatimdaki en en sağlıklı dönem en temiz yiyecekler içecekler tükettiğim zaman. O yüzden sağlıklı kilo veriyorum allahtan
muallimehanimmom5 NuranAhmet canım 22. Haftam da detaylı ultrasona girmiştim orada verdiler 20 den sonra renkli ultrasonda daha belirgin hale geliyor 😇🙃🤗
NuranAhmet muallimehanimmom5 masallah sizin çok güzel çıkmış 🥰 insallah bi daha ki gidişimde benim de böyle olur 🥰
Hamis-88 MommyTeacherandHappy 61 ile hamile kaldım 30. Hafta 71 kg yemediği halde alanlardanim 🤷😄 keşke yeseydim
Kbrbisi21 İlk ay 56 kilo ile hamile kaldim 5. Aya kadar hic almadim 5. Ayda birden kilo aldim 9 kilo 😁 sonrasinda 7. Aya kadar 2 kilo daha alip 11 kiloya tamamladim su an 32+1 olduk 11 kiloda kaldim 😁😁😁
muallimehanimmom5 NuranAhmetsağ ol canım bazen yüzünü göstermiyor bazen gösteriyor sizin detaylı zamanı da yaklaşmış özel klinikde yaptırınca video fotoğraf felan net çıktığı veririyorlar darısı size insallah 🤗🤗🤗
Tuubiii Az kilo almaları nasıl başarıyorsunuz kızlar ben 67 ile hamile ksldım 24+3 deyiz 77 kilo oldum
Mayamina wert hayır🙂 açıkcası aşırı iştahsızım, hiç kusmam vs olmadı ancak iştahsızlık çektim. Sabah kahvaltısı yapıyorum gün içinde meyve sadece, akşam ise cok az bir yemek🤨 ama buna rağmen 2.5 kilonun 900 gramı minnoş kızım🤍🌿 meyve yarıyor sanırım