Hatice-samet MommyTeacherandHappy başlangıç 76 kilo 4.aya kadar 6 kilo verdim şuan 20 haftalığız 75 küsür olduk b 12 ve d vitamini ve decavit ve kan ilacı kullannıyorum
kelebekimm Yama 18. Hafta da biontek oldum hic bir sikiti yasamadim. Dun de kontrolum vardi, bebegim de gayet iyi.
Umay21 MommyTeacherandHappy 70 ile hamile kaldım şuan 32+4 haftalık hamileyim 75 kiloyum Allah’a şükür bişeyden tiksinmedim herşeyi yiyorum ☺️
Sedacyln 70 kg hamile kaldım ilk 2 ayda -2 kilo verdim 68 oldum ve şuan 18+3 haftalığım hla 68 kiloyum😊 bende omega3 + dvitamini damla ve kan ilacı kullanıyorum
Semaen Beyzan738 ayy sonunda benim gibi biri 😀 herkes kilo vermiş yada hic almamış tribe girmiştim tam sizinle karşılaştım 😅
Sevda-06Macit MommyTeacherandHappy 45 kg ile hamile kaldım şuan 26+2 deyim ve 53 kilo olmuşum 😊😊 hayatımda ilk kes 45 in üstüne çıktım.
[silindi] Ufuk kiloda sıkıntı yok da o kadar kısa sürede nasıl o kadar çok kilo aldığınızı merak ettim ☺️
kirpapatyasiii MommyTeacherandHappy başlangıç 74, 24. Haftaya kadar -7 ile 67, şuan 72.5 ve 33hafta +5 🤗 benim şu bi kaç gündür bulantilarim geri geldi ne yesem midem bulanıyor ve yemek yiyemiyorum yediğimde çok fena rahatsız oluyorum çarpıntım oluyor..🙄