Sblatc Ben ilk gebeliğimde Neslihana gittim ffatih devlette gayet iyiydi, sonra orada Merve hanıma geçtim. Bu arada Seher çınardan geçtim. Evet seher hanım iyi bir doktor kibsr nazik, ılımlı,güler yüzlü.ama devlet hastanesinde merve hanım tayini çıktı tabi sonra o kadar harikaydı ki ilgi alaka.. Zorunlu sezaryen ile fatih devlette soğum yaptım. Yemekleri,hemşireleri,çocuk doktorları kendi doktorum, temizlik her şeyiyle özeli aratmadılar hiç pişman değilim. Kızım da yanımda kalmalı, yoksa yine fatih devleti tercih ederim. Ek olarak seher hanımla semavi hanımı kıyaslarsak kontrollerim falan semavi hanımda daha uzun kaldım, daha bilgili seher hanımda 5 dakika çıkıyordum. O zaman normal gelmişti ancak şimdi çok da ilgili değilmiş diyebiliyorum.
Sonra, enfeksiyon çıktı o zaman bende. Seher hanıma ulaşamadım. Habersiz yıllık izne ayrılmış, riskli gebelere sadece telefon veriyormuş da, hastane de ulaşmıyor, yıllık izinden döndü dediler randevu aldım. Bu sefer raporlu 1 hafta daha dendi.raporu bitti. Haftası daha ileri olan gebeleri önce alacakmış randevunuzu erteleyelim bilmem ne, öyle soğudum ki şimdi gitmem hele o muayene ücretine değmez.