Tazeanneadayi41 Kızlar Merhaba, 18haftalik hamileyim dün gece rüyamda ultrasyona giriyomusum bebek yok diyo doktor akıp gitmiş diyo bir tane kaybım var ondanmi görüyorum böyle kabuslar bilmiyorum ama çok korktum uyandigimda sizdede olan oldumu böyle benim gibi
Defne74 Tazeanneadayi41 bende gördüm dün gece bi tane düşügüm olmuştu bendw boalarla imtihan oldum bogaları salmışlar ben hamileyim diyorum üzerime geldi biri beni sıkıştırdı duvara göbüşümden o esnada düşük oldu gibi bişi dedim sonrasında farklı bi rüyaya geçtim hayırdır inşallah
Alone Tazeanneadayi41 bende 32 haftalığım önceden sürekli düştüğünü öldüğünü görürdüm şimdi de sürekli rüyamda doğum yapıyorum. Normalde sezeryan olcam ama normal doğuruyorum rüyamda ve bütün herşeyi gerçek gibi yaşıyorum. Neyi çok düşünürseniz onu görüyorsunuz. Tek iyi yanı dün gece oğluşumu gördüm 😂
Fehime16 Tazeanneadayi41 bende 1ay once düşük yapiyodum ağrıyor kivraniyorum ağlıyorum filan karma karışık ruyaydi. hamilelikten olsa gerek canım herkes görüyor herhalde psikolojik olarak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok üzerinde durmamaya çalış takılma canim
Meleekk Tazeanneadayi41 bende dün gece rüyamda eşimin dizi uyurken karnıma değiyor, wc ye gidiyorum, bakıyorum kan 😱allahım 😳Bi uyandım uykudan hemen iç çamaşırıma baktım temiz 😕öyle korktum kiii etkisinden çıkamam sanırım artık 🤦🏻♀️😶
Fehime16 Tazeanneadayi41 Allah kabul etsin canım başka siginacagimiz yok inşallah hayırlısıyla bunlarıda atlatcaz🤣🤲🤲
Tazeanneadayi41 Meleekk ah kıyamam ya sağlıkla gelsinde yavrularımıza kavusalim biran önce canım benim
Busra333 Tazeanneadayi41 Allah korusun cnm bende ohoo neler. Neler gördüm hala da kabuslar ama bilinçaltı bazı korkularımızı gün yüzüne vuruyor bi nevi