Altay_yuksel Ne yürütüyor ne yatırıyor ağrıdan çok kötüyüm korkuyorum, tam 5 gün oldu 🥺😢 sinir sıkışması olmuş dedi doktor
birmavihikayesi Altay_yuksel Bende yaşadım 32.haftamda eşime sürekli masaj yapıp sıkmasını istiyordum o kadar ağrıyordu 10 gün sonra kendiliğinden geçti
Eylullravza Altay_yuksel magnezyum eksikliği yüzünden çok çektim doktoruma söylediğimde suda eriyen ilacı verdi canım birdaha komple kesti boşuna çekmişim dedim resmen
Eylullravza Altay_yuksel magnezyum eksikliği yüzünden çok çektim doktoruma söylediğimde suda eriyen ilacı verdi canım birdaha komple kesti boşuna çekmişim dedim resmen
elizanmirza ben sabahları yaşıyorum geçiyor sonra genelde sabahları ağrıyor tam kalcam değil ama kalcamın yan tarafı bebekler büyüyor ondan sanırım
Kaderkk Eylullravza banada magnezyum verdi bu yüzden peki tam olarak ne kadar kullandıktan sonra kesti acaba
Mlkbrn Eylullravza banada verdi canım özellikle sol kalçam bazen tutulup kalırdım hareket edemezdim dışı mavi beyaz yuvarlak suds eriyen haplar verdi seninde mi ondan faydasını gördün mü canım ben yeni kullancam daha
Crnbzkrt Eylullravza aynen katılıyorum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor ben de magnezyum hapına başladım bir kaç gündür çok iyi yolsa ben de sağdan sola bile dönemiyordum yatarken
Alya_1963 Altay_yuksel ilk hamileliğimde kalçam kilitlenmişti dediğiniz gibi ne yürüyebildim ne hareket edebildim bi tane parol içmemi söyledi doktorum hemen geçti tabi günlerce dwm etti
Mom726272 Altay_yuksel ayyy hiç unutmam 2 haftaya yakın çektim o ağrıyı çok kötüydü doktora söyledim bel fıtığı var mı dedi yok dedim ortopediye git dedi biraz hafifledi diye gitmedim sonra geçti şükür sana da çok geçmiş olsun ya 3 yaşında oğlum var o halimi görünce elimden tutup dayan anne dayan diyerek kanepeye götürüyordu beni 🥺
ZeynepAltun Altay_yuksel Sol kalçama bazen bir giriyor felç oldum sanıyorum geceleri hele bacağıma kramp giriyor uykumdan fırlıyorum gerçekten çok zor 😞
Hly06 Altay_yuksel benimde 26.haftamda kalcama batan bacak agrisi vardı doktora o sekilde gittim resmen yuruyemiyordum ve magnezyum ilaci verdi simdi cok şükür daha iyiyim
Busra2013 Benımde sag bacak popo ve sag kalca tarafı mesela ayaktayım sag ayakla donunce yerı tutmayacak derecede agrıyor sag ayagmın ustune donemıom uzanıtken agrım yok ayaga kalktıgımdanoluyor
ikiprensesannesii Altay_yuksel doktorunuza danisip kullanin bnce cok iyi geliyor icmedgm zmn ne yuruyeblyorm ne yatablyorum 😏
Esma_muttlu Altay_yuksel var kuzum eskiler ona kengi derler ama oturamzsin dönemezsin yatamazsn is yaptığında daha çok agrin olur
Esma_muttlu Altay_yuksel doktora söyledim bel fitigi baslangici olabilir dedi ama cikmiyor ve hic ben nacak popo kalca ağrısı bilmezdim
Eylullravza Kaderkk bir hafta düzenli kullandıktan sonra düzeldi canım şuan 9. Ayımdayım hala daha kullanmaya devam ediyorum
Buketylz944 Bende de var o ağrı kuyruk sokumu ağrısı uzun süre oturduğumda falan ağrıyor. Bide kasıklarım ağrımaya başladı yürürken doktorum leğen kemiği genişlemeye başladığı için bu tip ağrıların normal olduğunu söyledi 19+5 haftalığız 🌸