ezgikptngl kısa kollu uzun kollu zıbın penye battaniye emzik biberon ağız mendili ateş ölçer Tırnak makası
honeyland ezgikptngl kısa kolludan kastınız askılı mı 🥰 kasım bebeği olacak kızım zıbınlarını hep askılı aldım üstüne uzun kollu giydireceğim diye hata mı yaptım acaba
-momymomy3 honeyland kış bebeğine askılı pek uygun değil evinizin sıcaklık durumunu bilemiyorum ama normalde de bebeklerde yetişkinlerin giydiğinden 1 kat fazlası giydirmek öneriliyor bence mutlaka uzun kollu zıbın bolca alın
MelekEzgi honeyland eviniz 22-25 derece arası bir sıcaklıkta oluyorsa sadece yarım kollu zıbın bile yeterli oluyor. Kızım aralıkta doğmuştu ben hep öyle giydirmiştim. Dediğiniz şekilde de olur. Emzirirken üzerindeki uzun kolluyu çıkarın ama sıcaktan bunalıp emmiyorlar. ☺️
ezgikptngl honeyland evet atlet şeklinde olanlardan bahsettim yoo doğru yapmışsınız bende o şekilde giydirmiştim oğlumu bu bebeğimde de öyle yapıcam
pamukkizimm Merhaba bende bugün aldıklarımı gözden geçirdim alt üst takım ya da tulum hiç almamışım neredeyse alışverişe çıkmam lazım e bebekte indirim ne zaman olur bilen var mı
-momymomy3 pamukkizimm e bebekte bi kaç gündür büyük bi indirim var ama pek bisey kalmamış bi bakın isterseniz yine de bende cinsiyet öğrenmiş olsaydım kacırmazdım bu indirimi hersey 5-10-15₺
gurbetcikizii pamukkizimm 2 gün önce dehşet bi şekilde indirim vardı ama kaçırmışız baktığımda hepsi yükenmişti e bebek uygulamasından 🙁 ama uygulamada fiyat sıralamasına göre düşük fiyat yapıp outlet yerine bakabilirsiniz bazen 15-20 tlye tulum filan oluyor ☺️
honeyland -momymomy3 alayım madem teşekkür ederim allahtan 3 6 ay almıştım hiç yeni doğan almadım zıbınları 😁
honeyland DerinMavii ah kelin ilacı olsa başını kaşır 😄 kasım başı doğumum olacak 3 6 ay aldım zıbınları onları giyene kadar havalar ısınır zaten bir kaç uzun kollu alacağım sadece yenidoğan hepsinden al sende çabuk büyüyor diyorlar 🌺