BabyBabyy01 zaremamysa valla beni ne kontrole çağırdılar ne şöyle böyle yap dediler dikislerde kendi kendine düştü zaten
zaremamysa BabyBabyy01 iste banada bişe demedilerde bi merhem gibi bisey yazdılar surim diye günde 3defa
zaremamysa BabyBabyy01 bir hemşire doğduktan sonra emzirmeye verdi çocuğu baba , şimdi ben ne bileyim nasıl emzirmey lazım, bana sinirleniyor laf ediyo, salak diyom ben ne bilim nasıl emzirmem gerek ,sanki onuncu çocuğum bide suçlu kaldım emziremiyom diye 😄
Merveelisa zaremamysa kendiliğinden emiliyo dedi bana düşme bile olmadı bende vücut emiyormus batikon la kırk gün pansuman yap dedi pedini çok tutma enfeksiyon kapmasin demişti öyle iyileşti
BabyBabyy01 zaremamysa hahahah 😁aynen banada hasta bakıcı getirdi verdi çok iyi hatırlıyorum 😁getirdi kucağıma koydu gitti o anda sudan çıkmış balık gibiydim zaten
Merveelisa zaremamysa yok yok ben meraktan daha dikilirken hepsini sordum kaç numara iple dikiyon patlama olur mu alincak mi duscek mi flan hepsini 🤣
Merveelisa zaremamysa yazık gerçekten doktor var bide insan var bende devlette yaptım ama bebek gibi davrandılar annemi bile doğuma aldılar afferim çok iyisin nasıl doğurdun helal olsun sana hastaneden ayrılana kdar hep bana moral verdiler
zaremamysa Merveelisa bazı devlettekiler sanki zorla calisiyolar iste şansına iyi bir doktor denk gelmezse iste böyle olur , sen gene iyi şanslısın.