Black-34 HavvaGuzey 😍😍Ben Yunan kökenliyim sofiayı ben koydum Defneyide eşimle kız isimleri saydık aramız da ikisini koyunca defne Sofia güzel uydu :)
sunashn50 hazaltolga1 28+5 💙 1 ocak diye tahmin ediyorum uygulama da öyle yazıyor birde ama siz 3 Aralık yazmışsınız sezeryan olduğu için falan mı
HavvaGuzey Black-34 ya fikir birliği ne güzel benim de ikinci çocuk ama ilk defa eşimle beraber bir isim koyabildik ilk çocuğun ismi belliydi üstüne hiç konuşmadık bile
Black-34 Busradlr99 Benim bebek 28 haftalık ama doktor Aralık sonu ocak başı dedi doktorlar 40 haftaya göre hesaplıyor ama 38 38 da gelebilir dersek Aralık da doğabilir bebeğiniz 🥰
Rabis_nt 2Prensveannesi tahminim sadece kesin bir şey demedim zaten içime 3 Mart olarak doğuyor 😄 şu an 19+4 haftalığız ilk hamileliğim inşallah normal doğum istiyorum
hazaltolga1 Didemmmmm evet canım geçen hafta gittim Perşembe günü 32+6 da 2200 kg olmuştu lavin ☺️💜 34+6 da gidicem tekrar dönmüştü bi de gittiğimde 🙈
Didemmmmm hazaltolga1 maşallah büyümüş 🙏🏻💕 var mı sancıların peki ben de yarın gideceğim bakalım Uras bey ne yapıyor😉
Didemmmmm hazaltolga1 haber veririm canım. Bende sancı yok ama gaz sancısı mahvetti beni kasıklarıma sırtıma vuruyor ağrı
Didemmmmm hazaltolga1 hastaneye gittim geldim canım Uras bey de dönmüş 😉 her şey yolunda çok şükür 2337gr 45cm olmuş💙🧿🙏🏻