Eda-5807 hazaltolga1 erkek eşim başka ısım dıyor ben başka dıyorum ne o benım dedıgımı nede ben onun dedıgını begenmıyoruz napcaz bılmıyorum
prensimibeklerkenn Miraycaner kocamı bi türlü uzay ismine ikna edemiyorum çok güzel bi adı var sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
kirpapatyasiii hazaltolga1 İnci ❣ 33+5 🥰🥰 28/11/2021 tahmini doğumu ama ilaçlarla tutuyoruz içeride yavaş yavaş da keseceğim erken gelecek sanırım 🤗
Emirasaf-annesi hazaltolga1 isim karar veremedik 22+1 15 ocak 2022 doğum nasipse normal doğum üçüncü hamileligim
Sennurss Emirasaf-annesi cinsiyeti ne acaba aynı haftamız 15 ocak gözüküyor benimde doğumum 2. Gebelik normal doğum ne zaman gelirse artık
Hayalllllll hazaltolga1 33+4 isme karar vermedik eşim Ece olsun diyo ben ayliz diyorum başka tavsiye varsa alabilirim 😂
Syda01 hazaltolga1 23+5 haftaligiz tahmini 6 Ocak 2022 dogum tarihi oğlusumun ismine karar vermedik henüz
Miraycaner prensimibeklerkenn Yaa ben hep uzay koymak istemiştim nasip oldu çok şükür teşekkür ederim 🥰 Bebişini sana bağışlasın🥰
elifshm96 prensimibeklerkenn Söyleyiş olarak çok güzel aslında ama bence doğru mesela düşününce uzay ne yani gibi bende irena istiyordum su perisi demek dedim yahu su perisi mi var 🤣Uzay var elbet ama yine de işte
merakliblog hazaltolga1 Mehmet Alp& Ada 21+2 doğum zamanı tahmini 27 aralık, gönlümden geçen 1ocaktan sonra😂
istanbullugelin34 hazaltolga1 oğlumun afı Kağan olacak Allah izin verirse tahmini doğum 19 ekim 35 günümüz kaldı inşallah zamaninda gelir küçük bey