Didemmmmm hazaltolga1 Perşembe günü canım artık 2 haftada bir çağırdı. Genel kan vermiştim çok şükür bir sorun çıkmamış değerlerim iyiymiş. Senin ne zaman ?
Didemmmmm hazaltolga1 evet canım Perşembe gittim . Uras bey büyümüş 1938 gr. 42 cm olmuş. 🙏🏻💙🧿 doktor bundan sonra yalancı sancıların olabilir kasılma su falan gelirse gelen ara beni dedi. Çok şükür iyiyim sadece ara ara sırtım ağrıyor.sen nasılsın
hazaltolga1 Didemmmmm oyy maşallah uras paşaya 🧿👶🏻 ay daha çok erken allah korusun inşallah zamanında gelsinler 🤲🏻 bende iyiyim dün 2.doz aşımı oldum biraz kol ağrım var sırt ve bel ağrım oluyor bi de çok nefes nefese kalıyorum merdiven inip çıkarken yürürken falan 🥺
Didemmmmm hazaltolga1 şifa ve bol antikorların olsun canım🙏🏻 Bende nefes sorunu yaşıyorum hele ki maske çok zorluyor. Nefes egzersizleri biraz rahatlatıyor canım dene istersen
hazaltolga1 Didemmmmm yaa evet özellikle maskeyletken 🤦🏼♀️ dışarı çıkmak istemiyorum o yüzden bi deniyim olmadı canım sağolasın 🥰
Facar hazaltolga1 25+6 20 ocak 2022 gözüküyor doğumu ismi daha karar veremedik Eşim Yade Nil istiyor bakalım🥰
hazaltolga1 EylulAsyaa çoğu yerde çığ heyelan diye geçiyor ama biz diğer anlamlarını göz önünde bulundurarak seçtik bu ismi 💖 2.anlamı her şeyin üzerinde olan, 3.anlamı ay gibi, temiz saf berrak olan 4.anlamı güzel kokulu kişi
Cimen_1409 hazaltolga1 Azem belki yanına Roza koyarız daha kararsızız doktorun demesine göre 1 hafta onde gidiyo 6 aralık 2021 doğum 😇