Hazal_violet Ben şuan 36 haftalık gebeyim. Doğuma sisteme göre 26 gün kaldı diyorlar. Daha erken gelme ihtimali her gebede elbette var fakat kız çocukları için genelde erken doğar derler. Sizce doğru mu?
Yamacin-Annesi Hazal_violet benim eltim 2 cocugunuda hep 36 da doğurdu erkekti şuan kıza hamile ve dhaa dogurmadi 3 4 gune doğurması laizm cocuktan çocuğa değişiyor hep 36 da doğururum diyordu eltimde ama olmadi
osm Hazal_violet 38+2 deyim hala gelmeye niyeti yok. 4-5 gündür sancım vardı 1cm açıklık vardı şimdi sancıda kalmadı sanki hamile değilim gibi 😂 gelmez bu kız anladım
Duruliyaninannesi Hazal_violet herkeste farkli kuzum düşünme bunları son günlerin tadını çıkar bu günleri özleyeceksin 😂
Belacivciv Hazal_violet Yoo cinsiyetle hiç alakası yok burda 40 hafta olup kızlarını bekleyen anneler var 😅
hazalinannesi_1 Hazal_violet 42+3te kendi istegim üzerine sezaryen oldum sancım açılmam olmadı hurafe bence
ratatosk Hazal_violet cinsiyetle alakası yok inanmayın böyle şeylere tamamen bebekle ilgili bir mevzu