Cennetkusuannesi Ozlem1995 Zor gidiyor artik ya.. baya hareketleri canımı acıtıyor 😔 hareketlerim kısıtlandi agrilar fazla ama şükürler olsun az kaldı kavuşacağız 😍😍🤲🤲🐣🐣
ilknurrrrrtl__0099 Ozlem1995 37+4 ayaklarda ellerde ınanılmaz ödem var mıde yanması mıde bulantısı dayanamıyorum artık 🥲😒
Cennetkusuannesi Ozlem1995 evett ara ara geliyor böyle ter basıyor ayni adet ağrısı gibi sonra geçiyor ama alt bölgem filan çok sızlıyor ağrıyor 😓
Ozlem1995 Cennetkusuannesi benimde günde iki üç kez bu sancıları hissettiğim oluyor ve doğuracam sanıp korkuyorum
Sunny kirpapatyasi4 benim azaldı iki gündür çok sert değildi zaten hiç canımı acıtmadı bebişim ama şimdi daha bi yumuşak hareketler hissediyorum sanki
Rehla 36+5 mide yanması, aşırı derecede halsizlik, sürekli uzanma isteği, yürüyüş yapmak istiyorum yolda tıkanıyorum bebek toplanıyor sanki karnımda enerjik olmak istiyorum ama yok.. rahat bir hamilelik geçirdim taaki son haftalara kadar. Buna da şükür 💙
Ozlem1995 Rehla çok şükür bugünlere kadar gelebildik. Bende asla yuruyemuyorum sürekli yatmak istiyorum 🙄
Cennetkusuannesi Ozlem1995 evet mide yanması da çok fazla yaşıyorum gece uyuyamıyorum sürekli bi sağıma bi.soluma dönüyorum rahat edemiyorum..