Asyaa03 Ben ilk doğumumu belden uyuşma ile yaptım ama o belime vurulan iğne hala aklımda o kadar çok korktum ki şimdi 2. doğumumu tümden uyumak istiyorum böyle yapan var mı?
umudunannesiii Asyaa03 Ayy bende beklimm Yarın yatisim yapılabilir ama hangi tarz uyuşma yaptırmak istedgme hala karar veremedim😐
Kaderyusuf Asyaa03 Yapmadım ama hemşireyim çok fazla sezaryen ameliyatına girdim. Kesinlikle belden uyuşma daha konforlu öbür türlü uyuyunca hem entübe edilmeniz gerek boğaz ağrısı yapar hemde uyanınca sersemlik çok fazla oluyor ve bebeğede az miktarda Anestezi geçiyor ameliyat sonrası uyandırıp emzirmek çok zor ayrıca hastalar ağrıyla uyanıyor. Ama öbür türlü his gelene kadar ağrıda hafiflemiş ve 6 saat de rahat etmiş oluyorsunuz. Bebek çıktıktan sonra hafif uyutacak dozda Anestezi istersiniz daha rahat olur.
Asyaa03 umudunannesiii vallahi belden vurulan iğne çok kötü etkiledi beni tamam iyi yanı bebeğinin her anını görüyosun ama o igneyi bidaha çekmek istemiyorm cesaretim yok😖
4438bebegim Ben yaptım ilk iğne ikinci tam uyuma oldu üçüncüyü nasıl yapsam bilemedim, ameliyat esnasında hastanın bağırsakları çıkıyor dediler duymasam daha mı iyi bilmiyorum
Asyaa03 Kaderyusuf bilemiyorum sizin dediğiniz gibi diyen de çok ama çok korkuyorum inşallah korkumu atmatır belden olurum
elif_2021 Ela532 herkezde etkisi farklı olabilir ama ben tavsiye etmem hala iğne yeri acıyo ve eğilirken orda ince bı acı oluyo ve aci hissetmiyo olabilirsiniz ama herşeyi yani dokunduklarini hissettim ben ve uyuttular beni
Kuzeymom Ela532 korkudan kasılmıştır ondan olmuştur bende acil alındım o yüzden sitede yaptım kasıldım hissettim acıyı. İğne girerken
Asyaa03 Ela532 Düşünsenize ameliyathane morg gibi çıplaksınız ve o igne için baya bi eğildim bianda soktular canımdan can gitti herkeste aynı olmayabilir ama ben çok korktum belki de çok kastığımdandır kendimi
elif_2021 Asyaa03 ikinciyi düşünmüyorum ama Allah nasip eder olursa asla bidaha belden uyusturmak istemem o iğne o ameliyathane resmen tranva oldu bende iğnenin açısı hala hissediyorum genel anestezi olurum kesin 😶
Ela532 Asyaa03 canim bence cesaretini topla spinal ol ben bile korkağın tekiyim inan spinal tercih edeceğim bır sıkıntı olmazsa geneli hiç iyi demiyorlar sonradan gerçekten sıkıntı gördüklerim kadarıyla
yuvamerve17 Asyaa03 ilk doğumum ve genel anestezi oldum pişman değilim yine olsa yine genel olurum cünkü spinale dayanamam ben kalbim dayanmaz 😂 heycandan korkudan ölebilirim orda
Selin12- Asyaa03 benim de tam tersi oldu ilki genel ikincisi spinal oldum ikinci doğumum daha rahat geçti gerçekten
Selin12- Asyaa03 korkutmak gibi olmasın ben ilk doğumumu da kendime5,6 saat gibi sürede geldim ameliyattan seslenerek sizi utandırarak çıkartıyorlar ama ağrı ile uyanıyorsunuz açınız çok oluyor ben bebeği bile emzirememistim hemşireler tutulmuştu