HayatSevinceGuzel Hanımlar merhaba ben yeni dogum yaptım bebeğimi emziriyorum ve gaz yapan şeylerden uzak durmak istiyorum hangi yicekler gaz yapar hangileri gaz yapmaz bilenler cevap verirse çok sevinirim
Seda_nrr HayatSevinceGuzel Bulgur süt yoğurt baklagiller diye biliyorum ben.Bulgur süt yapar derlerdi ama gazda yapıyormuş onuda yeni öğrendim 🙈
YuvarlanamayanPandaa HayatSevinceGuzel yemeklerin hepsine kimyon katarsan bişerken gaz oranı çok çok düşüyor kavunda çok gazla gaz yapar domates de gaz yapıyor bebeğe
Sarew HayatSevinceGuzel önerebileceğim birşey yok fakat 76 gündür duyduğum araştırdığım hiçbi yiyeceği yemiyorum sonuç halâ gazlı ve hiç azalmadı anlamış değilim akışına bırakmak en iyisi heralde..
HayatSevinceGuzel Seda_nrr evet bende bulgur süt yapar diye biliyorum hatta çevremdekiler birde yanında soğan yerdik derlerdi ama işte gaz yapınca insan yemeye çekiniyor
Seda_nrr HayatSevinceGuzel bende onu düşünüyorum kara kara ne yicem acaba post iyi oldu bilgileniriz inşaAllah 😅
Berraeva Seda_nrr Ben çözümü yemeyerek çözdüm 😂ne yiyiyosam bebisin gazı bitmiyo artik korkudan elimi bi şeye atamıyorum vallahi ben tükendim
SevincGancali Ben kendim her zaman gaz problemi yaşadığım için artık biliyorum ne yesem neler olucak 😆
HayatSevinceGuzel Berraeva yemin ederim bende öyleyim artık su , süt yapsın diye pekmezli su , süt arttırıcı damla ile günüm geçiyor bazen gazdan dolayı yemek yemeyi unutuyorum
Berraeva HayatSevinceGuzel Al benden de kadar surekli su iciyorum bi de Humananın süt arttırıcı çayını içiyorum kuruyemisle birlikte